Genel

Cem Mirap, Lucca mağazası açmayı planlıyor

Bebek'te hafta sonları günde 500 kişiyi ağırlayan Lucca'nın işletmecisi Cem Mirap, Lucca mağazası açma planları yapmaya başladı

Bebek'te hafta sonları günde 500 kişiyi ağırlayan Lucca'nın işletmecisi Cem Mirap, Ece Sükan, Ahu Yağtu ve Yağmur Sencer'le gerçekleştiriği ikinci el giyim ve mobilya satış organizasyonu Cleaning Days'den memnun kalınca, Lucca mağazası açma planları yapmaya başladı

Bebek'te birçok ünlü müdavimi olan Lucca'nın işletmecisi Cem Mirap, önceki yıllarda Ece Sükan, Ahu Yağtu ve Dank! mağazasının sahibi Yağmur Sencer ile işbirliği içinde gerçekleştirdiği "Cleaning Days" isimli ikinci el kıyafet ve mobilya satışının yapıldığı etkinlikten memnun kalınca., Lucca markasıyla bir mağaza açma planları yapmaya başladı. Mağaza için iş planı yapmaya başlayan Mirap, "Konseptin içinde müşterilermizin çok beğendiği Cleaning Days'e benzer bir konseptin de olmasını istiyorum" diyor. Daha önce bu marka adı altında CD çıkartan ve bir de kitap projesi bulunan Mirap'ın Lucca adında başka bir restoran açma planı ise kesinlikle yok. Markayı hayat tarzını çağrıştıran ürün ve projelerle desteklemek istediğini dile getiren Mirap şunları söyledi: "Bir Lucca daha açmaktansa farklı alanlarla ilgili proje hedefleri koyuyorum. Bu projelerle ilgili fikir üretmeye devam ediyorum." diyor.

Cleaning Days Etkisi
Daha önce Ece Sükan, Yağmur Sencer ve Ahu Yağtu'nun kendş mağazalarında sattıkları ürünleri bir gün boyunca Lucca içinde pazarladıkları Cleaning Days(Temizlik Günleri) adlı organizasyona olan ilgi Mirap'ı bu mağaza fikrine sıcak bakmaya itmiş. Cleaning Days satışlarında Lucca marka tişörtlerden ikinci el mobilya ve aksesuarlara kadar birçok farklı ürün grubunun yer aldığını hatırlatan Mirap şöyle devam ediyor: "Lucca mağazası açabilirsem buna benzer bir konsept de kesinlikle bir parçası olur. O organizasyonlarda satışa çıkartılanlar arasında en fazla ilgi gören grup küçük aksesuvarlar ve mobilyalar oluyordu. Tişörtler de büyük ilgi görüyordu. Mağaza içinde bir bölümde bu konseptin de yer alması gerektiğini düşünüyorum.

Lüks ama makul fiyat
Lucca lüksü temsil eden bir marka olduğu için mağazalarda fiyatların da lüks kategori içinde ama makul olacağını dile getiren Mirap "Çok ucuz fiyat politikamız olmayacak. Değişiklik ise Lucca ruhunun parçası" diyor.
Habertürk