28 / 04 / 2024

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



Cem Tayfun Yılmaz, lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği ve Harita Mühendisliği bölümlerinde çift anadal yaparak tamamladı. Yüksek lisans eğitimini ise Kadir Has Üniversitesi Sermaye Piyasaları alanında tamamlayan Cem Tayfun Yılmaz, Sermaye Piyasası Kurulundan (SPK) Değerleme Uzmanlığı lisansı aldı. 

İŞ HAYATINA NEREDE BAŞLADI?

İş hayatına TSKB Gayrimenkul Değerleme şirketinde eksper olarak adım atan Cem Tayfun Yılmaz, çalıştığı süre boyunca pek çok fizibilite raporlarının hazırlanması ve iş geliştirme süreçlerinde görev aldı.

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Cem Tayfun Yılmaz, 2008 yılında TSKB Gayrimenkul Değerleme şirketindeki görevinden ayrılarak Fiba Gayrimenkul şirketinde Müdür Yardımcısı ünvanı ile çalışmaya başladı. Cem Tayfun Yılmaz, bu süre içerisinde; Fiba Life, Fiba Line, Çubuklu Vadi gibi projelerin geliştirme ve pazarlama süreçlerinde çalışmalarına devam etti.

GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Fiba Gayrimenkul’den ayrıldıktan sonra, kariyerinde Turkmall’da devam eden Cem Tayfun Yılmaz, 4 yıl boyunca yurt dışı projeleri dahil pek çok AVM projesinin süreç yönetiminde, Ticari Müdür ünvanı ile aktif çalışmalar yürüttü.

Cem Tayfun Yılmaz, 2012 yılında Turkmall’dan ayrılarak yeni kurulmakta olan Toya Yapı’ya Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunda çalışmaya başladı. Çalıştığı süre boyunca pek çok konut projesinin arsa alımından proje satışına kadar tüm süreçlerinde aktif görev yürüten Cem Tayfun Yılmaz, Toya Yapı’dan ayrıldıktan sonra, bir süre Rönesans Gayrimenkul’de Yatırım Departmanında çalıştı. Cem Tayfun Yılmaz, burada şirketin yeni başlamakta olduğu konut yatırımlarından sorumlu oldu.

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

 YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDU

2015 yılı itibarıyla Altınhas Gayrimenkule CEO ve İş-Altınhas ortaklığında Yönetim Kurulu Üyesi pozisyonunda çalışan Cem Tayfun Yılmaz, 2020 yılı Haziran ayına kadar Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. 2016 yılı Mayıs ayında, butik bir gayrimenkul yatırım ve danışmanlık şirketi olarak bilinen INVESTIN’i kurmuş Cem Tayfun Yılmaz, halen burada yönetici olarak çalışmalarına devam ediyor.

Cem Tayfun Yılmaz, aynı zamanda, Pasifik GYO’da Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor.

Murat Özgümüş hangi alanlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi görevi icra ediyor?

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Hakan Kaya hangi alanlarda uzmandır? EYG GYO’da hangi alanda çalışıyor?


Geri Dön