30 / 04 / 2024

Cemalettin Sarar, Las Vegas'taki mağazasını ikiye çıkarıyor!

Cemalettin Sarar, Las Vegas'taki mağazasını ikiye çıkarıyor!

Sarar, yurt dışı mağaza atağını ABD ağırlıklı sürdürüyor. şžirketin ABD'de hali hazırda 8 mağazası bulunurken, Las Vegas'taki mağaza sayısını 2'ye çıkaracak



Sarar Giyim, erkek giyimin olduğu kadar son dönemde aldığı kararla kadın giyimin de önemli isimleri arasına girmeyi başardı. Eskişehir'deki tesislerinde erkek ve kadın giyim ürünleri imalatı yapan Sarar, aynı zamanda ev tekstili ürünlerinde de iddialı.

Üretimdeki gücünün bir benzerini perakendede de aynen ortaya koyuyor Sarar. Her ne kadar yıllardır yürüttüğü yoğun mesaisini son dönemde azaltarak ailenin ikinci kuşak temsilcilerini öne çıkarsa da Cemalettin Sarar, grup içerisinde yine de tam bir 'joker'. Üretimin her aşamasında, tasarım ve pazarlamanın yanı sıra perakende sahasında da etkin şekilde görüş bildiriyor, öneri getiriyor.

Yurt içinde 160 mağazası bulunuyor Sarar'ın. Yurt dışında ise 100'ün üzerinde satış noktası var. Son dönemde büyük ağırlık verdiği ABD'nin çeşitli kentlerinde sekiz mağazası bulunan Sarar'ın en gözde mekanları ise New York'ta bulunuyor. Hali hazırda üç mağazasının yer aldığı New York'ta iki mağaza daha açılacak.

Las Vegas da Sarar'ın bir mağazası bulunuyor. Cemalettin Sarar'dan aldığımız bilgiye göre Las Vegas kentinde bir mağaza açılışı daha yapacak Sarar. Perakende de geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20'lik bir artış gösterdiklerini dile getiren Sarar, 'Yurt içi ve yurt dışında büyüme performansımızı hedeflerimiz doğrultusunda sürdürüyoruz. ABD'deki yeni satış kanallarımız bu ülkedeki büyümemize çok olumlu yansıyacak' dedi.
Ekonomist


Geri Dön