29 / 04 / 2024

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.



Bir televizyon kanalınad Elazığ zelzelesi için 2 milyon TL'lik desteği ile gündeme gelen Cemil Kazancı, Kazancı Holding Yönetim Kurulu Başkanlığını idame ettirmektedir. Aynı anda Aksa Enerji CEO'su kademesinde de görev yapan Kazancı'nın serveti ise dudak uçuklatıyor. İşte detaylar...

CEMİL KAZANCI KİMDİR?

Kazancı Holdingleri ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu liderliği yapan Cemil Kazancı, 1961 senesinde İstanbul'da hayata gözlerini açtı. Aslen Rizeli olan Cemil Kazancı, çalışma yalamına aile grup şirketlerinde atıldı.

İlk etapta jeneratör üretim ve satış sahasında yöneticilik yapan Kazancı, daha sonra Grup’un enerji ahasındaki icraatlarını büyütmek ve elektrik enerjisi üretmek amacıyla, 1997 senesinde icraata geçen Aksa Enerji’nin kuruluşunda aktif rol üstlendi.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Cemil Kazancı, Kazancı Holding ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanlığı vazifelerinin yanı sıra, Kazancı Holding ve Grup firmalarında Yönetim Kurulu üyeliklerini de sürdürmektedir.

İlk olarak jeneratör üretim ve satış ahasında yöneticilik vazifelerinde bulunan Kazancı, daha sonra Grup'un enerji ahasındaki icraatlarını büyütmek ve elektrik enerjisi imal etmek amacıyla, 1997 senesinde icraata geçen Aksa Enerji'nin kuruluşunda aktif rol üstlenmiştir. Kazancı Holding ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Liderliği vazifelerinin yanı sıra, Kazancı Holding ve Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmakta olan Kazancı, Temmuz 2019 tarihinden sonra Aksa Enerji CEO'su olarak vazife yapmaktadır.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?


Geri Dön