28 / 04 / 2024

 Çengelköy Erguvan Evleri'ndeki 193 daire satışa çıktı!

 Çengelköy Erguvan Evleri'ndeki 193 daire satışa çıktı!

Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı devam eden Çengelköy Erguvan Evleri projemizdeki 193 adet kat irtifaklı dairenin satışları başlamıştır.



Üsküdar, Çengelköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 164 pafta, 1151 ada, 183 parsel sayılı taşınmazda yapımı süren Çengelköy Erguvan Evleri Projesindeki 39 adet kat irtifaklı daire doğrudan satışa arz edildi

Üsküdar Belediyesi mülkiyetinde yer alan 153 adet kat irtifaklı daire de öncelikli olarak ihale ile açık artırma usulü ihale edilecek ve sonrasında doğrudan satış yöntemiyle satılacak.

Çengelköy Erguvan Evleri farklı büyüklüklerde 13 blokta toplam 336 daire olarak projelendiridi. Projenin beş bloğunda kaba inşaat bitirilmiş olup bu bloklarda ince işlere başlandı. Kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness, gym alanları ve sosyal tesisi olan proje Üsküdar Belediyesinin öz kaynaklarıyla yaptırılmakta olup 18 ay içerisinde tamamlanarak teslime hazır hale getirilecek.

Proje kapsamında;
Brüt 83 metrekare ile 154 metrekare aralığında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe teraslı daireler
Brüt 82 metrekare ile 163 metrekare aralığında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon zemin kat daireler
Brüt 86 metrekare ile 163 metrekare aralığında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon 1~2. Normal kat daireler 
Brüt 146 metrekare ile 264 metrekare aralığında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon Dubleks daireler bulunmakta olup 568 bin TL ile 2 milyon 113 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu.

Müracaatlar Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası, Mimar Sinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi, No:35 Üsküdar/İSTANBUL adresindeki, Üsküdar Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne yapılacak.

Satışa çıkarılan konutların;
Teslim Süresi : Konutların sözleşme tarihinden itibaren 18 ay içerisinde teknik şartnamesine uygun olarak tamamlanarak oturulabilir şekilde alıcılara teslimi planlandı.

Peşin Ödeme İndirimi : Satış bedelinin peşin ödenmesi durumunda liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak.

Vade Olanağı : Satış bedelinin yüzde ellisinin peşin ödenmesi koşuluyla kalan tutar 24 aya kadar vadelendirilecek.

Krediye Uygunluk : Satışı yapılacak konutlar banka kredisine uygun olup konut kredisi ve diğer finansman imkanlarından yararlanılabilir. Vakıfbank ile anlaşmalı dosya masrafsız kredi oranı yüzde 0,99’dur.

Projenin örnek dairesi, Üsküdar İlçesi, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi, Namazgah Caddesi, No:30 adresinde görülebilir. Aynı adreste yer alan satış ofisinden veya Üsküdar Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alınabilir.

Ayrıntılı bilgiye www.cengelkoyerguvanevleri.com  adresinden de ulaşılabilir.
 


Geri Dön