27 / 04 / 2024

Çengelköy Park projesi!

Çengelköy Park projesi!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park projesi fiyatları, teslim tarihi, ödeme planı, satış ofisi adres ve iletişim bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...




Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat işbirliğiyle yükselen Çengelköy Park projesi 83 rezidans daire ve 86 adet villadan meydana geliyor. Çengelköy Park projesi 65 bin metrekare arsa alanında yükseliyor.


Çengelköy Park projesinde rezidans daireler 84 metrekare ile 348 metrekare, villaların alanları ise 400 metrekare ile 595 metrekare arasında değişiyor. Çengelköy Park projesi içerisinde 11 ader ticari ünite de yer alıyor.


Çengelköy Park projesi fiyat listesi!


Çengelköy Park projesi fiyatları rezidans dairelerde 266 bin dolar - 1 milyon 214 bin dolar arasında. Çengelköy Park projesi satış fiyatları villalarda 1 milyon 600 bin dolar - 2 milyon 900 bin dolar arasında belirlendi.


Çengelköy Park projesi ne zaman teslim?


Çengelköy Park projesi teslim tarihi olarak 24 ay sonra belirlendi. Çengelköy Park projesinin temeli önümüzdeki Ağustos ayının sonuna doğru atılacak.


Çengelköy Park projesi ödemeleri banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Çengelköy Park projesi içerisinde yürüyüş alanları, sosyal tesisler, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness salonu, yüzme havuzları, spa gibi sosyal imkanlar mevcut.


Çengelköy Park projesi satış ofisi!

Çengelköy Park projesi adres bilgileri : Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak  Çengelköy - Üsküdar İstanbul


Çengelköy Park projesi iletişim

Telefon : 0216 444 2 866 

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön