29 / 04 / 2024

Century 21, Ticari Yatırım Ağını müşterilerine sunuyor!

Century 21, Ticari Yatırım Ağını müşterilerine sunuyor!

Century 21, Türkiye çapında araştırmasını tamamladığı Ticari Yatırım Ağını (Commercial Investment Network) artık müşterilerinin hizmetine sunuyor



Uzel Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, Century 21 ticari yatırım portföyünün her ölçekte yatırımcı için cazip seçenekler barındırdığını ifade etti.

Dünyanın ve Türkiye´nin en önemli emlak danışmanlığı operasyonlarından birini yöneten Century 21, dünya çapında son derece iddialı olduğu Ticari Gayrimenkul Danışmanlığı hizmetini Türkiye´de de başlatıyor. Uzel Emlak çatısı altında bulunan Century 21 Türkiye, ticari gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında tüm Türkiye´yi kapsayan ciddi bir portföy oluşturdu.

Ülke çapında 95 ofiste 650 kişilik gayrimenkul danışmanının hizmet verdiği Century 21 Türkiye Genel Merkezi´nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye´de ticari gayrimenkul çok önemli bir yatırım aracı olarak görülüyor. Century 21, bu alanda profesyonel faaliyetini başlatmadan önce orta ve uzun vadede değer kazanacak ticari yatırıma uygun gayrimenkul portfoyu konusunda da önemli bir araştırma yaptı.
Temmuz ayında tamamlanan araştırma, Türkiye´nin ticari gayrimenkul yatırımı alanında gerçek bir cazibe merkezi olduğunu da bir kez daha ortaya koydu. Ticari gayrimenkul yatırımcılığının, dünyanın bugün geldiği noktada çok önemli bir yatırım alanı olduğunun altını çizen Uzel Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, "Türkiye´de sanayileşmemiş bölgelerin sayısı ve dünya yatırımcılarının Türkiye´de gayrimenkule dönük iddialı tavırları pazarı ilginç bir biçimde hareketlendiriyor. Century 21 olarak bugüne dek her zaman özellikle kurumsal müşterilerimize, Ticari Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı hizmetini verdik. Son derece başarılı sonuçları olan yatırımların başlangıç süreçlerinde kurumsal müşterilerimizle birlikte çalıştık. Şimdi bu alanı profesyonel hizmetlerimiz arasında fark yaratacak yeni bir servise dönüştürüyor ve odak noktası sadece ticari yatırıma uygun gayrimenkul ağını yönetmek olan bir ekip oluşturmuş bulunuyoruz."

Editöre notlar:
Rakamlarla Century 21 - Ticari Yatırım Ağı
o 95 Ofis
o 650 Gayrimenkul Danışmanı
o 120.000 kişilik Müşteri Portföyü
o 30.000 üzerinde Gayrimenkul
Uzmanlık Alanlarımız
o Ofisler
o Alışveriş merkezleri & Perakende
o Sanayi & Lojistik
o Konut (sadece danışmanlık ve proje pazarlama hizmeti)
o Sağlık tesisleri
o Arsa

Dünya´da Century 21
Dünya çapında 69 ülkede, 7.700 franchise ofisi ve yaklaşık 117.000 gayrimenkul danışmanı ile hizmet veren Century 21, 1971 yılında ABD´da doğmuş ve kısa sürede gayrimenkul danışmanlığı alanının lider markası konumuna gelmiştir.
Operasyonunu tüm dünyada franchising yöntemiyle sürdüren Century 21, franchise yönteminin de en iyi uygulayıcılarından biridir. 2000 yılında dünyanın en hızlı gelişen 10 franchise kuruluşu içinde Burger King ve Mc Donalds´ın ardından 3. sırada yer almış olan Century 21, marka bilinirliğinde de 10 yıldır üst üste lider konumdadır.
Lider global piyasa araştırma organizasyonu olan Millward Brown tarafından yapılan araştırmaya göre CENTURY 21® markası yüzde 97 oranında tanınırlık oranı ile gayrimenkul markaları arasında en yüksek marka bilinirliğine sahiptir.

Türkiye´de Century 21
Türkiye´nin köklü kuruluşlarından Uzel çatısı altında 2001 yılında kurulan Uzel Emlak Hizmetleri AŞ., Century 21® markasının Türkiye temsilcisi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
Türkiye´nin değişik bölgelerine yayılmış, 95 ofisi ve 650 çalışanı ile gayrimenkul sektöründe uluslararası standartlarda hizmet vermeye devam eden CENTURY 21® Türkiye´nin amacı "Gayrimenkul alım-satım-kiralama hizmetlerinin yanı sıra gayrimenkul sektörü ile ilgili ihtiyaç duyulabilecek tüm servisleri anahtar teslim çözüm mantığında ve en mükemmel şekilde müşterilerine sunmaktadır.


Geri Dön