Emlak Konut

Cer İstanbul projesinde ticari ünite sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Cer İstanbul'un T1 bloğunda ticari ünite sayısı değişti. İşte ayrıntılar ve Emlak Konut GYO'nun açıklaması...  

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Cer İstanbul Tadilat Yapı Ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Cer İstanbul'un T1 bloğunda ticari ünite sayısı değişti.

Peki Cer İstanbul'un T1 bloğunda ticari ünite sayısı kaç oldu? İşte ayrıntılar ve Emlak Konut GYO'nun açıklaması...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Cer İstanbul'un (İstanbul İli, Fatih İlçesi, Yedikule Mahallesinde yapımı devam eden "İstanbul Fatih Yedikule Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi") T1 bloğunda ticari ünite sayısı değişti.

Cer İstanbul T1 Blok, Yedikule Mahallesi 2384 ada 7 parselde hayata geçiriliyor. Proje kapsamında 4 olan Ticari Ünite sayısı 33 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatı 12 Aralık 2022 tarihinde alındı. Cer İstanbul'da 119 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 148 adet olarak değişti. 

Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesi, Yedikule Mahallesi’nde, tarihi yarım adanın güneybatı kısmında, Kennedy Caddesi ve Yedikule Hisarı Müzesi arasında konumlanıyor. 

Konut nitelikli gelişen bir bölgede hayata geçirilen Cer İstanbul projesi, Yedikule Hisarı Müzesi, Yedikule Marina, Yenikapı Gösteri Alanı, Veliefendi Hipodromu'na olan yakınlığıyla ön plana çıkıyor. 

Cer İstanbul projesi ile ilgili Mart ayında yapılan bir açıklamada,  Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-16 No.lu Protokol ile 105 milyon 968 bin 270 Türk Lirası olan asgari şirket payı toplam gelirinin toplam 206 milyon 244 bin 369 Türk Lirası'na yükseltildiği duyurulmuştu.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Fatih İlçesi, Yedikule Mahallesinde yapımı devam eden "İstanbul Fatih Yedikule Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (Cer İstanbul ) kapsamında, 2384 Ada 7 Parselde yer alan T1 Blokta revizyona gidilmiş 4 olan Ticari Ünite sayısı 33 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatı 12.12.2022 tarihinde alınmış.

Proje kapsamında 119 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 148 adet olmuştur

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi iptal edildi! Cevahir İnşaat ve HB Grup İnşaat, sözleşmeyi imzalamadı!

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesinin 2. oturumu 15 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap'ın ruhsatı alındı! 296 bağımsız bölüm geliyor!