Proje Güncel

Cer Loft fiyat listesi Ekim 2022! 

Cer Loft projesinde toplam 148 adet konut bulunuyor. Peki Cer Loft projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Cer Loft fiyat listesi Ekim 2022! Cer Loft projesinde yaşam başladı

Emlak Konut GYO güvencesiyle, gayrimenkul sektörünün öncülerinden Ege Yapı tarafından geliştirilen Cer Loft projesi, Yedikule Hisarı’nın yanında konumlanıyor. Cer Loft projesinde yaşam başladı. 

 

Cer Loft projesinde toplam loft daireler ve rezidanslar bulunuyor. 

Peki Cer Loft projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Cer Loft fiyat listesi Ekim 2022!

Cer Loft projesinde şu an 3+1 ve 4+1 loft daireler ile 3.5+1 ve 3+1 rezidanslar satışta. Projede diğer bloklarda yer alan 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin satışlarına ise yakında başlanacak. 

Proje İstanbul Yedikule'de yükseliyor. Cer Loft, 'Az katlı konut projesi ödülü', 'Bölgesinin getiri potansiyeli en yüksek konut projesi' ile 'Az katlı konut projesi ödülü' sahibi oldu. 

 

Cer Loft projesinde 24 ay vade ve  0 faiz imkanıyla hemen teslim şekilde ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede, 7/24 Üst Düzey Güvenlik Hizmeti, teknik servis hizmeti, temizlik hizmeti, resepsiyon ve danışmanlık hizmeti, Concierge hizmeti sunuluyor. 

Yedikule Marina'ya yakınlığıyla dikkat çeken Cer Loft projesi, Balıklı Rum Hastanesi'ne, Surp Pirgiç Ermeni Hastanesi'ne, Kazlıçeşme Marmaray İstasyonu'na ve Avrasya Gösteri Merkezi ile Yenikapı Sahil Parkı'na yakın mesafede konumlanıyor. 

Cer Loft projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Cer Loft projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte  Cer Loft fiyat listesi Ekim 2022!

Cer Loft fiyat listesi

Cer Loft projesinde yer alan konutların fiyatları çağrı merkezinden verilmiyor. Projede yer alan konutların fiyatları için satış ofisinin ziyaret edilmesi gerekiyor. 

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde de ön talep süreci devam etmekte. Ege Yapı Urla Kekliktepe'de satışların 1-2 ay içinde başlaması hedeflenirken; proje merakla bekleniyor. İzmir Urla Kekliktepe'de hayata geçirilen proje konumu, geniş yeşil alanları ve sosyal donatı alanlarıyla ön plana çıkıyor. Aynı zamanda Ege Yapı, Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım projesini de hayata geçirecek. Projenin yer teslimi geçtiğimiz Temmuz ayında Ege Yapı'ya yapıldı. Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de yükseliyor. 

Web: https://www.egeyapi.com/cer-istanbul/cer-loft

Avrupa Konutları Vadi fiyat listesi Ekim 2022!

İnegöl Vizyon nerede? İnegöl Vizyon fiyat listesi!

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede? Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi!