23 / 08 / 2024

Çeşme Bademli Bahçe Evleri’nde daire fiyatına dubleks villa!

Çeşme Bademli Bahçe Evleri’nde daire fiyatına dubleks villa!

Çeşme’de yükselen Bademli Bahçe Evleri’nde Ağustos ayına özel olarak daire fiyatına dubleks villa fırsatı sunuluyor. Bademli Bahçe Evleri’nin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. 



Bademli Bahçe Evleri,  İzmir  Çeşme Reisdere’de inşa ediliyor. Femetal A.Ş. inşa edilen Bademli Bahçe Evleri projesinde toplam 30 konut bulunuyor.

Anahtar teslimleri hemen gerçekleştirilen Bademli Bahçe Evleri 5 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.  Söz konusu projede 2 bin 500 metrekarelik yeşil alan da bulunuyor.

Peki Bademli Bahçe Evleri’de yer alan konutların fiyatları ne kadar? Bademli Bahçe Evleri’nde yer alan konutlar kaç metrekare? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Bademli Bahçe Evleri ile ilgili detaylar…

Çeşme Bademli Bahçe Evleri’nde daire fiyatına dubleks villa!

DAİRE FİYATINA DUBLEKS VİLLA

Bademli Bahçe Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Proje kapsamındaki 2 oda 1 salonlar 81 metrekare olarak tasarlanırken, 3 oda 1 salonlar ise 100 metrekare olarak tasarlandı.

Çeşme Reisdere Bademli Bahçe Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları 10 milyon TL ile 13 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Teslimleri hemen gerçekleştirilen projede Ağustos ayına özel olarak daire fiyatına dubleks villa fırsatı sunuluyor. 

Reisdere Merkez’de yükselen Bademli Bahçe Evleri projesinde cumbalı, şömineli ve yaz kış yaşamaya müsait villalar bulunuyor. Alaçatı’ya 3 dakika uzaklıkta yer alan proje otopark, oyun parkı, kamelya, peyzaj alanları ve kalorifer altyapısı bulunuyor. 

Web: https://bademlibahceevleri.com
Telefon: 0232 376 41 11

 

ARC Sultan Konakları’nda teslimler Ağustos 2025’te! 

Yeşilbayır Çankaya Evleri’nde 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla 2+1! Teslimler 1 ay sonra!

İnci Garden Villaları’nda teslimler 2 ay sonra! Yüzde 40 peşinatla 12 ay vade imkanı!


Geri Dön