Yeni Şirketler

Çeşme Bağcılık Yalova arsası için 'hasılat paylaşımı' dedi

Çeşme Bağcılık geçtiğimiz günlerde satışa çıkardığı 300 dönümlük turizm imarlı arsayı bu defa da AGC Ana Gayrimenkul Pazarlama aracılığıyla satışa çıkardı

Çeşme Bağcılık geçtiğimiz günlerde satışa çıkardığı 300 dönümlük turizm imarlı arsayı bu defa da AGC Ana Gayrimenkul Pazarlama aracılığıyla satışa çıkardı.

Çeşme Bağcılık daha önce satışa çıkardığı arsalar için 35 milyon dolar tahmini bedel isterken bu defa AGC Ana Gayrimenkul Pazarlama aracılığıyla yapmayı tasarladığı satışta kamu kuruluşlarında olduğu gibi hasılat paylaşımı yolunu tercih etti.

AGC Ana Gayrimenkul Pazarlama Yalova-Armutlu Keçikaya Mevkii'ndeki termal turizm merkezi olarak tesisi yapılabilecek 300 dönüm büyüklüğündeki arsa için hasılat paylaşımı metodu tercih edilirken terkleri yapılan arsalar 5 parselden oluşuyor. Toplam 300 bin metrekare büyüklükteki arsalara turizm tesisleri yapılması halinde 0.90 emsal ve 17,5 metre yüksekliğe kadar izin veriliyor. Bu durumda arsa üzerine 270 bin metrekare turizm tesisi inşaatı yapma imkanı bulunuyor. Arsalar konut alanı olarak değerlendirildiğinde ise yükseklik üç kat olarak sınırlandırılıyor.

Yalova-Armutlu Keçikaya Mevkii'ndeki arsalar termal turizm merkezi olarak planları onaylanmış bölgede tek arsa olma özelliğini taşıyor. Denize sıfır, çevresi ormanla çevrili, içinde elektrik, su mevcut olup yolları bitirilen arsanın sadece ilk parselinde kaba inşaatı bitmiş 20 villa bulunuyor.

Geçici teminatı 500 bin dolar olan arsayı almak isteyenler en geç 1 Haziran 2010 günü saat 15.00'e kadar Havuzbaşı Mah. Mehmet Gümüşay Sok. No:28 Çengelköy-Üsküdar/İstanbul adresine tekliflerini teslim etmeleri gerekiyor. İhale ise 8 Haziran 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.