Proje Güncel

Çeşme  Villas Existence'de yüzde 50 peşin 12 ay vadeyle hemen teslim fırsatı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde inşa edilen Conatus Villas Existence projesinde yüzde 50 peşin 12 ay vadeyle hemen teslim fırsatı devam ediyor. Peki Çeşme  Villas Existence fiyatı ne kadar?

Conatus Villas Existence projesi  Ekol Sağlık Grubu  imzasıyla Çeşme'de inşa edildi. Hemen teslimlerin başladığı projede, ödeme kolaylığı olarak yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Conatus Villas Çeşme projesinde  özel bahçeli, özel havuzlu ve deniz manzaralı villalar bulunuyor. Conatus Villas Çeşmeprojesi toplam 9 villadan oluşmakta. Conatus Villas Existence projesinde yer alan villalar 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

Conatus Villas Existence projesi Çeşme'nin en gözde sahilleri arasında yer alan Germiyan Sahilinde bulunuyor. Conatus Villas Existence peojesindeki her bir villa yaklaşık olarak 650 metrekare müstakil tapu üzerine olup 190 metrekare de yaşam alanına sahip.

Her bir villada özel havuz, geniş bahçe alanları ve otopark yer alıyor. Tüm villalar full deniz manzarasına sahip. Her birinde yerden ısıtma sisteminin yer aldığı Conatus Villas Existence projesi yaz kış oturulabilir şekilde tasarlandı. 

 

CONATUS VİLLAS ÇEŞME VİLLA FİYATLARI NE KADAR? CONATUS VİLLAS ÇEŞME KONUT FİYAT LİSTESİ 8 TEMMUZ 2024!

Conatus Villas Existence peojesinde hemen teslime hazır olan villaların fiyatları 22 milyon liradan  55 milyon liraya kadar yükseliyor. Vilaların büyüklükleri ise 6+1 ve 7+1 olarak değişmekte.  Projede ödeme kolaylığı olarak yüzde 50 peşin ödemelerde 12 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Web: https:conatusvillas.com
Telefon: (0232) 398 33 33

Lexus Batımahall Villaları'nda yüzde 25 peşinat sıfır faiz 12 taksit fırsatı!

Büyükçekmece Pera Konakları'nda yüzde 60 peşinat kalanı taksit imkanı!