06 / 05 / 2024

Cevahir AVM'de 3. intihar vakası!

Cevahir AVM'de 3. intihar vakası!

Cevahir AVM’ye gelen genç kadın, 5’inci kata çıkarak korkulukların yanı başında, bir restorana ait masaya oturdu bir süre oturduktan sonra korkuluklara çıkarak 5’inci kattan aşağıya atladı. Zemine düşen genç kadın hemen hastaneye kaldırıldı.




Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, genç kadından geriye kalan, oturduğu masada bıraktığı kol çantasını ve hırkasını incelemeye aldı. Almanya Köln doğumlu olan Harika Çağla Demir’in neden intihar ettiğiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servesine kaldırılan Demir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.


Cevahir Alışveriş Merkezi’ni daha önce 3.5 yaşındaki Aynur Özbaş, merpenlerin başındaki boşluktan düşerek hayatını kaybetmişti. Aynı alışveriş merkezinde 16 yaşındaki Burak Hacıkasımoğlu ise üçüncü kattaki yürüyen merpenlerin korkuluklarına oturmaya çalışırken dengesini kaybedip zemin kata düşerek hayatını kaybetmişti.


Geçen yıl ise psikolojik sorunları olduğu belirtilen 33 yaşındaki Ü.B intihar etmişti. En son 21 Temmuz’da 31 yaşındaki A.A. altıncı kattan atlayarak yaşamını yitirmişti. Dünkü intihar girişiminin ardından AVM yetkilileri halihazırda daha önce yaşanan intihar olayları nedeniyle güvenlik tedbirlerinin artırılmasına yönelik çalışmalarının olduğunu ve bu yöndeki girişimlerinin devam ettiğini söyledi.


Milliyet


Geri Dön