27 / 04 / 2024

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Avrupa Konutları Kale'da Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Ticari alanları 26 Mayıs Salı günü satışa sunulacak olan proje 10 katlı 9 blok halinde inşa ediliyor.



Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği Avrupa Konutları Kale'de dairelerin alanları 77 ile 210 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje  Artaş İnşaat  imzası taşıyor. 


Cevizlibağ  Avrupa Konutları Kale  ofis fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Toplamda 599 daire,  52 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan projede ofis ve dükkanlar 26 Mayıs Salı günü görücüye çıkacak.


İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde yükselen Avrupa Konutları Kale'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Proje 10 katlı 9 bloktan meydana geliyor. 


Ofislerin büyüklükleri minimum 247 metrekare olarak tasarlanan Topkapı Avrupa Konutları Kale'de sauna, yüzme havuzu, fitness center, oyun alanları, Türk hamamı gibi ortak yaşam alanları mevcut.


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları 1 milyon 926 bin TL'den, konut fiyatları 641 bin TL'den başlıyor. Proje 37 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri: Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul


Avrupa Konutları Kale satış ofisi telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön