İş Fırsatları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 48 ilde personel alımı yapıyor! Başvurular için son gün yarın, sakın kaçırmayın!

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı. Peki Bakanlık kaç personel alımı yapacak? Bakanlık başvuru şartları ne, tercih ücreti ne kadar? İşte detaylar...Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na 48 ilde ortaöğretim mezunu temizlik görevlisi alınacak

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı. Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na 48 ilde ortaöğretim mezunu temizlik görevlisi alınacak. Bakanlığın personel alımı için başvuruları 15 Haziran tarihinde son bulacak.

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımını duyurdu. 48 şehirde 207 temizlik personeli alınacak. ÖSYM'nin yayımladığı tercih kılavuzuna göre, başvurular, 15 Haziran tarihinde son bulacak . Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte temizlik personeli alımı başvuru şartları ve KPSS 2022/9 tercih kılavuzu...

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuru yapmayı düşünen adaylar tercihlerini 10-15 Haziran 2022 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’den yapabilir. İnternetten tercih gönderme işlemleri 15 Haziran 2022 tarihinde saat 23.59’da son bulacak.

Peki başvuru şartları neler, tercih ücreti ne kadar? İşte yanıtı...

 

TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

GENEL AÇIKLAMA

1-Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 22.11.2020 tarihinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçlarına göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında ihtiyaç duyulan yerlerde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre sözleşmeli destek personeli alınacaktır.

2-Yerleştirme sonuçlarının ÖSYM internet sayfasında ilan edilmesine müteakip, adayların yerleştirildikleri hizmet birimlerinde göreve başlamak üzere başvuruda bulunacakları tarihler, istenilecek belgeler ve diğer açıklayıcı bilgiler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı internet adresinde (http://www.csb.gov.tr) ilan edilecektir.

3-ÖSYM tarafından yerleştirilenlere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

4-Tercihler yapılmadan önce, aşağıdaki koşulların dikkatle incelenmesi gerekmektedir.

YERLEŞTİRME ÜCRETİ NE KADAR?

Yerleştirme ücreti 30,00 Türk Lirası'dır. Adaylar tercihlerini yaptıktan sonra yerleştirme ücretini yatırabilirler. Yerleştirme ücretini yatırmayan adayların yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak ve yerleştirme işlemine dahil edilmeyecek. Yatırılan yerleştirme ücretleri her ne sebeple olursa olsun iade edilmeyecek ve devredilmeyecek.

HANGİ BANKALARDAN ÜCRET YATIRILABİLİYOR?

ÖSYM’nin anlaşmalı olduğu bankalar şöyle; 

TERCİH KILAVUZU İÇİN tıklayın

Migros'ta tavuk eti, yumurta ve ayçiçek yağında büyük indirim! İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi

Kurbanlık fiyatları açıklandı! İşte Migros, A101, Carrefoursa, BİM 14 Haziran 2022 kurbanlık fiyat listesi

Yuki elektrikli 3 tekerlekli Mario fiyatı açıklandı! Yuki Mario kaç TL? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi