28 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın adı resmen değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın adı resmen değişti!

Bugünkü 31643 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının adı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı oldu.



Bugünkü 31643 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığının adı "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı" şeklinde değiştirildi.

Bazı Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi bugünkü 31643 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Resmi Gazete'deki Bazı Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yeni adı "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı" oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nın adı resmen değişti!

Yine Bazı Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde bulunan Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlandı.

Ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde İklim Değişikliği Başkanlığı kuruldu.

Bazı Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi için  tıklayın


Geri Dön