03 / 05 / 2024

Ceyhan'da değişim bakanlıkça onaylandı!

Ceyhan'da değişim bakanlıkça onaylandı!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Ozturk, Ankara'da Çevre Şehircilik Bakanı Idıis Güllüce ve Kentsel donuşum Muduru Vedat Gürgen ile görüşmelerinin ilçedeki değişim ve donuşum projelerinin onaylandığını söyledi.




Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün, ilçedeki yapmak istediği kentsel dönüşüm çalışmaları için Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Vedat Gürgen ile yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bakan Güllüce, Ceyhan için kentsel dönüşüm yapılmasına onay verdi. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztiirk yaptığı açıklamada, ilçede değişim ve dönüşümün öncelikle Köprübaşı ile Özmaya arasında kalan 26,5 dekarlık alanın kapsadığı yerlerde uygulanacağını söyledi. 

Başkan Alemdar Öztürk 30 Mart seçimlerinde Ceyhanlılarm iktidarla buluştuğunu ve bunun Ceyhan'ın geleceğine ışık saçacağını ifade etti. Öztürk, geçen süreçte  Ankara  ile Ceyhan arasında büyük bir yakınlaşma olduğuna dikkat çeken Öztürk bu süre içerisinde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile  Adana  milletvekillerinin Ceyhan'a geldiğini kaydetti. Öztürk, "Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de Ceyhan'ın kentsel dönüşüm ve  TOKİ  evlerine ihtiyacı olduğu belirtmişti" dedi. 


Sabah Güney


Geri Dön