Perakende

Çeyiz ürünleri BİM’de! 2 Eylül Cuma BİM kataloğu yayınlandı mı? İşte 2 Eylül BİM kataloğu!

BİM çeyiz ürünlerini raflara koydu. Evlenme hazırlığı içinde olanlar 2 Eylül Cuma günü BİM marketlerine gelecek ürünleri kaçırmasın! İşte 2 Eylül Cuma BİM kataloğu!Her hafta birbirinden farklı ürün çeşitleriyle raflarını dolduran BİM'de bu hafta kırtasiye ürünlerinde özel indirimler yaptı

BİM 2 Eylül 2022 aktüel kataloğundaki kırtasiye ürünleri duyuruldu. Her hafta birbirinden farklı ürün çeşitleriyle raflarını dolduran BİM'de bu hafta kırtasiye ürünlerinde özel indirimler yaptı.

İşte merak edilen detaylar…

2 EYLÜL CUMA BİM KATALOĞUNDA NELER VAR?

Evlenmek üzere olanlar çeyiz hazırlığı içindeyken BİM marketlere de uğramadan geçmesin. BİM yeni kataloğuna dair araştırmalar yapılıyor. Bu doğrultuda BİM’e birbirinden gerekli çeyize konulacak ürünler geliyor. BİM 2 Eylül 2022 aktüel kataloğundaki çeyiz ürünleri Cuma günü satışa sunulacak. İşte BİM aktüel kataloğunda bu hafta; tabak, bardak ve tencere çeşitlerinden tutun da daha pek çok ürün uygun fiyattan satışa sunulacak.

Peki BİM çeyiz ürünlerinde neler var? İşte BİM aktüel kataloğunda yer alan fırsat ürünlerine dair ayrıntılar…

2 EYLÜL CUMA 2022 BİM ÇEYİZ ÜRÜNLERİ!

BİM 2 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğunda evlenecek vatandaşların ihtiyaç duyduğu ürünler ve onların fiyatları…

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Ağustos 2022 tarihinde saat 02.46'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,21 Türk Lirası, euro 18,22 Türk Lirası, altının gramı ise 1027 Türk Lirası değerinde.

TOGG’dan özel girişim! TOGG engelli kullanıcılarını da unutmadı! İşte detaylar!

Araba almak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! Ticaret Bakanlığı 15 Eylül tarihine dikkat çekti!

Milyonların borcu siliniyor! Eğer elektrik, su, telefon borcunuz varsa…