Altın & Dolar

Çeyrek altın 5 bin TL olacak! İslam Memiş net tarihi verdi! Altın borcu olanlar aman dikkat!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, sosyal medya hesabından Sarrafiye grubu altınlarda beklentisini açıkladı. Çeyrek altın 5 bin TL olacak. Peki yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş sarrafiye grubu altınlarda beklentisini açıkladı. İslam Memiş sosyal medya hesabından  düğün yapacaklara, altın borcu olanlara seslenerek çeyrek altının 5 bin TL olacağını açıkladı. Memiş, çeyrek altın beklentisinin ardından, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını ve Bilezik gram fiyatının ne kadar olacağını duyurdu.

ÇEYREK ALTIN 5 BİN TL OLACAK!

İslam Memiş, çeyrek altının sene sonunda 5 bin TL olacağını açıkladı.  Memiş, altın fiyatlarının yıl sonunda yükselişe geçeceğini önceden açıklayarak düğün yapacaklara, altın borçlanacaklara ya da borcu olanlara seslendi. 

İslam MEMİŞ @islammemiss
Sarrafiye grubu altınlar da yıl sonu beklentim şu şekildedir:

- Çeyrek altın =   5.000
- Yarım altın    = 10.000
- Tam altın       = 20.000
- Cumhuriyet  = 20.500
- Bilezik             =    2.870

Düğün yapacaklar, altın borçlanacak ya da borcu olanlara duyrulur.

KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI!

17 Temmuz 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bugün gram altın fiyatı 2560 lira, çeyrek altın fiyatı 4176 lira, yarım altın fiyatı 8345 lira, tam altın fiyatı 16,339 lira, Ata altın fiyatı 17,071 lira, Atabeşli altın fiyatı 85,174 lira, gremse altın fiyatı 41,525 liradan işlem görüyor.

Altın kritik eşikte! Rekora koşuyor! Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç liradan satılıyor?

Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı? İslam Memiş'ten net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın