28 / 04 / 2024

Çeyrek Altın ne kadar 4 Haziran 2023? Tam altın ne kadar? 22 ayar bilezik gramının fiyatı ne kadar?

Çeyrek Altın ne kadar 4 Haziran 2023? Tam altın ne kadar? 22 ayar bilezik gramının fiyatı ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.312,48 liradan satılıyor. 4 Haziran 2023 yani haftanın son gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 4 Haziran altın fiyatları!



4 Haziran 2023 tarihinde altın piyasasında yoğun bir ilgi ve merak hakimdi. Yatırımcılar ve altın sahipleri, altın fiyatlarının güncel durumunu öğrenmek ve geleceğe yönelik tahminlerde bulunmak için heyecanla bekliyorlardı. Altın, tarihsel olarak güvenli liman olarak görüldüğü için ekonomik dalgalanmalar, siyasi belirsizlikler ve enflasyon gibi faktörler altın fiyatlarının değişimine neden olabiliyor.

Altın fiyatları, yatırımcıların ve vatandaşların merakla takip ettiği konular arasında yer almaktadır. 4 Haziran 2023 tarihinde altın piyasasında belirli bir düşüş eğilimi görülmüştür. Türk Lirası (TL) cinsinden değerlendirildiğinde, 1 gram altının alış fiyatı 1.312,07 TL, satış fiyatı ise 1.312,76 TL olarak kaydedilmiştir.

Altın piyasası, Haziran ayının ilk hafta sonunda ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak dalgalanmaya devam ediyor. Altın yatırımcıları, yerel piyasalardaki fiyat değişikliklerini yakından takip etmektedir. İşte bugün itibarıyla (4 Haziran 2023) çeyrek altın, gram altın, yarım altın, cumhuriyet altını ve ata altını gibi farklı türlerdeki canlı altın fiyatları...


Geri Dön