İş Fırsatları

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 10 bin 138 kişi personel alımı yapılacak!

Her yıl alım gerçekleştiren ceza ve tevkif evleri genel müdürlüğü bu yılda alım yapacak. Ceza ve Tevkifevleri genel müdürlüğü personel alımı ilanı yayınladı. Personel alımı ilanı kapsamında 10.138 personel alınacak. Tüm kadrolar belli oldu. İşte tüm detaylar…Bu kapsamda alım yapılacak kadrolar; 463 psikolog, 78 sosyal çalışmacı, iki inşaat mühendisi, 60 öğretmen, 5 veteriner, 2 makine mühendisi, 4 gıda mühendisi, beş diyetisyen, 4 ziraat mühendisi ve 3 fizyoterapist olacak

Yapılacak olan alım ile birlikte sözlü sınav uygulaması da yapılacak. Bu kapsamda alım yapılacak kadrolar; 463 psikolog, 78 sosyal çalışmacı, iki inşaat mühendisi, 60 öğretmen, 5 veteriner, 2 makine mühendisi, 4 gıda mühendisi, beş diyetisyen, 4 ziraat mühendisi ve 3 fizyoterapist olacak. Kurumlarda istihdam edilmek üzere 8647 infaz koruma memuru alımı da yapılacak. Ayrıca 145 kâtip ve 128 hemşire de alınacak.

 

Sözleşmeli personel alımı için gerekli şartlar belli oldu

Alımlar arka arkaya geliyor. Yeni bir personel alım ilanı daha yayınlandı. Yayınlanan ilan ile birlikte milyonlarca dayan yüzü güldü.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün yapacak oldu 10.138 sözleşmeli personel alımı için tüm detaylar belli oldu. Sözleşmeli personel alımı için genel şartlar belirlendi. Başvuru yapılabilmesi adına gereken şartlar şu şekildedir:

 

 

Başvuru tarihleri belli oldu

Alım için başvuru tarihleri belirlendi. Başvurular 25 Nisan 2023 sabah 09:00’da başlayacak ve 11 Mayıs gece 23:59’da sona erecek. Başvurular e-Devlet üzerinden kabul edilecek olup 25 Nisan 2023 tarihinde Adalet Bakanlığı iş başvuru ekranı aktif olacak. Tüm şartların sağlanması istenecek. Sözlü uygulama yapılacak personel alımlarında sınav puanına göre en yüksekten en düşüğe kadar başvuru sayısının üç katı kadar aday sınava çağırılacak. Sözlü sınavın ardından uygulamalı sınavda gerçekleştirilecek. Uygulama sınavını ardından nihai başarı listesi yayınlanıp alımlar tamamlanacak.

PTT 18-36 yaş arası personel alımı başladı mı? KPSS şartsız personel alımı ne zaman? PTT 2023 alımlarında son dakika!

Adalet Bakanlığı az önce duyurdu!  22 bin 43 personel alınacak! Memur olmak isteyenler hemen başvurun!

Kızılay'dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!