29 / 04 / 2024

Cezayir'de toptan ve perakende inşaat malzemesi ticareti yeniden başladı!

Cezayir'de toptan ve perakende inşaat malzemesi ticareti yeniden başladı!

Cezayir hükümeti, toptan ve perakende inşaat malzemesi ticaretindeki yasağı kaldırdı. Hükümet, bazı ticari faaliyetleri tekrar başlattı...



Cezayir hükümeti, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında durdurulan bazı ticari faaliyetlerin tekrar başladığını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Başbakanlığın internet sitesinde bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Cezayir Başbakanı Abdulaziz Cerrad, koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan karantinanın ekonomik etkilerini azaltmak için bakanlara ve valilere verdiği bir takım talimatları açıkladı. 

Talimatta, ülkedeki dükkanların açılması ve ticari faaliyet sektörlerinin genişletilmesi kararı verildi. Şehirlerdeki taksiler, berberler, pastaneler, elbise ve ayakkabı, beyaz eşya ve mutfak malzemeleri, kumaş, dikiş ve tekstil sektörünü kapsayan kararla ilgili ayrıntılı bilgi aktarılmadı.

Kararın ayırca takı, saat, kozmetik, parfüm, mobilya, kütüphaneler ve okul malzemeleri ile toptan ve perakende inşaat malzemesi ticaretindeki yasağı da kapsadığı belirtildi. 

Özbekistan'da inşaat malzemesi satan dükkanlar açılacak!

Bayreyn'de bazı inşaat projeleri yeniden gözden geçirilecek!


Geri Dön