Advertorial

CFR Yapı Colorist Şile’de 2+1 teras daireler 265 bin TL!

Colorist Şile’de evlerin teslim tarihi Haziran 2018 olarak belirlendi. İki etap halinde inşa edilen Colorist Şile projesinde 2+1 teras daireler 265 bin TL'den başlıyor.

Colorist Şile hakkında detaylı bilgi için tıklayın


20 Eylül'e kadar sürecek olan tatil kampanyasına bir yenisini daha ekleyen CFR Yapı, şimdi de ödeme imkanını  kolaylaştırıyor. Yüzde 30 peşinat ve 50 ay sıfır faizle Colorist Şile'yi yatırımcısına sunduklarını söyleyen  CFR Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, son dönemde yapılan kampanyalara CFR Yapı olarak destek vermek istediklerini belirtti


İnşaat sektöründeki deneyimini emlak sektörüne taşıyan CFR Yapı, ilk gayrimenkul projesi olan  Colorist Şile  için yepyeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Colorist Şile’den ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 peşinat ve 50 ay sıfır faizle ev sahibi olma fırsatı sunan CFR Yapı’da, üstelik tatil hediyesi kampanyası da devam ediyor. 


Geçtiğimiz günlerde Colorist Şile’den ev alanlara bir haftalık tatil imkanı tanıyan CFR Yapı, şimdi ise ödemeleri 40 aydan 50 aya kadar uzatıyor. Kampanyaların gücüne her daim inandıklarını söyleyen CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, son dönemde yapılan kampanyalara CFR Yapı olarak destek vermek istediklerini belirtti. 


www.coloristsile.com