20 / 07 / 2024

Chanel, Chloe 'nin yerine açılacak!

Chanel, Chloe 'nin yerine açılacak!

Geçen yıl Nişantaşı 'nda açtığı butik ile Türkiye 'ye giriş yapan Chanel, haziran ayında İstinye Park 'ta lüks markaların yer aldığı caddeye giriş yapacak.  AVM 'nin   mağaza karmasına ayrıca Hermes, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs da eklenecek




Markayı İstinye Park 'a getirmek için bir yıldır çalıştıklarını ifade eden İstinye Park Genel Müdürü Hakan Kurt, markanın Boyner ailesi tarafından getirilen Chloe 'nin yerine açılacağını anlattı.   Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner 'e gidip mağaza için ricada bulunduklarını anlatan Kurt, “Cem Boyner 'in de markanın gelmesi konusuda ciddi desteği oldu. Chanel, Chloe 'nin yerine açılacak. AVM içinde Banana Republic 'ten boşalan yeri de Boyner tarafından getirilen Marc by Marc Jacobs açılacak. Ayrıca kendilerine bulvarda bir mağaza sözümüz var ” dedi.

Mağaza karmasını canlı tutmak istediklerini ancak yer problemi olduğunu anlatan Kurt şunları anlattı: “Domino taşları gibi mağazaların yerlerini değiştiriyoruz. Louis Vuitton, H&M bizden ek yer talep ediyor. Mesela H&M 'i öne doğru büyüteceğiz. Bir de H&M, Tommy, Armani çocuk giyim için mağaza talep ediyor. Biz mağazaları nasıl büyütürüz diye hesap yaparken, performansı kötü markaları çıkmaları için cesaretlendiriyoruz. ”
Geçen yılı 1.1 milyar TL ciro ile bitirdiklerini anlatan Kurt, “Bu yıl hedefimiz 1.25 milyar TL ciro ve 17 milyon ziyaretçi ” dedi.
Milliyet


Geri Dön