01 / 05 / 2024

Chery GENE, Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde görücüye çıktı!

Chery GENE, Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde görücüye çıktı!

Birkaç ay önce TIGGO8 PRO, TIGGO7 PRO ve Omoda5 olmak üzere üç SUV modeliyle Türkiye pazarına yeniden giriş yapan Çinli otomobil devi Chery Automobile Co. Ltd. GENE’yi Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde tanıttı. 



25 sene önce teknolojik bir girişim olarak kurulan ve Çinli otomobil markalarının öncüleri arasında yer alan Chery, stratejik fırsatları yakalayıp yenilik ve dönüşüm için çabalarken, gelişmeyi de sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, markanın Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde görücüye çıkardığı ve vizyon konsepti olarak dikkat çeken GENE, güç kaynağı olarak elektrik enerjisi ve güneş enerjisini birlikte kullanmasıyla da oldukça dikkat çekiyor. GENE konsepti çok sayıda Chery yenilikçi teknolojisiyle donatılmış olmasıyla da ön plana çıkıyor. Chery, GENE ismini verdiği vizyon konsept aracı ile estetik ve teknolojiyi de ustaca bütünleştiriyor. Yeni vizyon konsepti gelecekteki kaliteli seyahat çağına yönelik yenilikçi bir fikri ortaya koyarken, Chery’nin teknolojinin daha da ilerlemesi ve ulaşımın geleceğini şekillendirme konusundaki kararlılığını ve gücünü ortaya çıkarıyor.

Chery GENE, Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü nde görücüye çıktı!

Estetik ile teknolojinin usta işi birlikteliği

Yine verilen detaylara göre, GENE, Chery'nin olumlu genetik devamlılığını ve tasarımcılarının gelecekteki seyahat ekolojisi hakkındaki derinlemesine analizini de ortaya çıkarıyor. Aynı zamanda Chery'nin gelecekteki otomobil üretim süreci ve küresel araç formları için yeni fikirleri gözler önüne de seriyor. GENE, Chery'nin gelecekteki tasarım dili için çok önemli bir adım anlamı da taşıyor. 5 metre uzunluğa, 2 metre genişliğe ve 1,75 metre yüksekliğe sahip tam boy bir SUV şeklinde tüm ihtiyaçlara da yanıt veriyor. 
Yine verilen detaylara göre, arkadan menteşeli kapılar, elektrikli sürgülü bagaj kapağı ve ayrıca iki drone ile elektrikli kaykaylara da sahip. Bunun dışında araçta dört adet geniş koltuk da mevcut. Her bir koltuk kaydırılıp döndürülebiliyor ve kokpiti 27 inç büyüklüğünde kavisli bir kumanda ekranı da domine ediyor.


Geri Dön