Otomobil

Chery Omoda 5 Pro'nun Eylül fiyatları açıklandı! Sıfır faiz fırsatı başladı! İşte Chery Omoda 5 Pro fiyatları...

Estetik ve kullanım kolaylığını bir arada sunan Chery Omoda 5 Pro'da bu aya özel kredi fırsatı başladı. Peki Chery Omoda 5 Pro'nun Eylül fiyatları kaç TL? İşte Chery Omoda 5 Pro fiyat listesi 6 Eylül 2024...

Chery Omoda 5 Pro'da 200 bin TL'ye 12 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Kampanya, stoklarla sınırlı.

Chery Omoda 5 Pro'da, estetik ve kullanım kolaylığı bir arada sunuluyor. Geniş ve açılabilir cam tavan sayesinde yolculukların ferah ve havadar olmasını sağlayan Omoda 5 Pro, elektrikli, ısıtmalı ve otomatik katlanan yan aynalara sahip. 

64 farklı renk seçeneği ve müziğin ritmi ile uyum içinde olan iç aydınlatmasıyla dikkatleri çeken araçta, ısıtma ve havanlandırma özelliklerine sahip sportif tasarımlı koltuklar bulunuyor. Elektrikli ön koltuklar ile en uygun pozisyonda seyahat edilmesini sağlayan araçta, 24.6 inçlik yüksek çözünürlüklü geniş dokunmatik LCD ekran ve akıllı sesli komut sistemi yer alıyor.

Tam LED farlar, Chery Omoda 5 Pro'nun şık tasarımına güç katarken, daha iyi aydınlatma ve görüş imkanı sağlıyor. Daha keyifli ve eğlenceli yolculuklar için optimize edilmiş olan Sony ses sisteminin yer aldığı araçta, yüksek güç çıkışı olan kablosuz şarj ünitesi de bulunuyor. 

Omoda 5 Pro'nun bagajı el kullanmadan açılabiliyor. Otomatik bagaj kapağı, bagajın iç kısmındaki kapama tuşu ile de otomatik şekilde kapatılabiliyor. 

T1X altyapısı üzerine tasarlanan Omoda 5 Pro, ön ve arka koltuklarda geniş baş ve diz mesafesi sağlarken,
güçlendirilmiş çelik gövdesi ile güvenli sürüşlere imkan veriyor. Ayrıca aracın 1.6 TGDI motoru, 145HP güç ve 275Nm tork üretiyor. Araçta, 7 ileri çift kavrama özelliğine sahip otomatik şanzıman bulunuyor. 

Chery Omoda 5 Pro, siyah, beyaz, gri, mavi, beyaz-siyah ve gümüş gri siyah olacak şekilde 6 farklı renk seçeneğiyle alıcılara sunuluyor. 

Peki Chery Omoda 5 Pro'nun Eylül fiyatları kaç TL? İşte Chery Omoda 5 Pro fiyat listesi 6 Eylül 2024...

CHERY OMODA 5 PRO 6 EYLÜL 2024 FİYAT LİSTESİ

Chery Omoda 5 Pro'da bu aya özel 200 bin TL'ye 12 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. İşte aracın güncel fiyatları: 

Vision: 1.637.000 Türk Lirası
Intelligent: 1.777.000 Türk Lirası
Exceptional: 1.897.000 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://cherytr.com/

Altın Kahini yatırımcıları uyardı! Sert düşüşler gelebilir, aman dikkat! 

Konut sektöründe tehlike çanları! Konut kredileri durdu!

Maslak'ta 48 metrekarelik 1+1 evin kirası 40 bin TL!