Otomobil

Chery Tiggo 7 Pro Max, sıfır faiz fırsatıyla satışta! Chery'de Eylül fırsatı! Chery Tiggo 7 Pro fiyat listesi 4 Eylül...

Chery, Eylül fırsatlarını duyurdu. Bu kapsamda Chery Tiggo 7 Pro Max 0 faiz fırsatıyla satışa sunuldu. Peki Chery Tiggo 7 Pro fiyatları ne kadar? İşte 4 Eylül 2024 fiyat listesi...

Chery Tiggo 7 Pro Max'in Eylül 2024 fiyatları tek tek açıklandı. Araç için bu aya özel 200 bin TL'ye 12 ay sıfır faizli kredi fırsatı sunuluyor. 

Chery Tiggo 7 Pro Max, 1.6 TGDI motor 145HP güç / 275Nm tork üretiyor ve 7.3 litre yakıt tüketimi ile dikkatleri çekiyor. 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman ile daha yüksek performans ve daha düşük yakıt tüketimi sağlayan Tiggo 7 Pro Max, geniş ve açılabilir cam tavanıyla da ferah ve havadar bir yolculuk imkanı sunuyor. 

Chery Tiggo 7 Pro Max'te elektrikli, ısıtmalı ve otomatik katlanan yan aynalar bulunuyor. Ayrıca araç, 19 inç alüminyum alaşımlı jantlara ve 64 farklı renk seçenekli ambiyans aydınlatmasına sahip. 

Tiggo 7 Pro Max'te ısıtma ve soğutma özelliğine sahip ergonomik koltuklar ve 24.6 inç yüksek çözünürlük ve dokunmatik hassasiyete sahip multimedya ekranı yer alıyor. 

Chery Tiggo 7 Pro Max, tam LED farları, otomatik bagaj kapağı ve kablosuz şarj imkanıyla sürücüleri cezbediyor ve ergonomik bir kullanım sağlıyor. Araçta, aktif acil durum freni, kör nokta uyarı sistemi, akıllı uzun far sistemi gibi birçok farklı güvenli sürüş asistanı sistemleri bulunuyor. 

Üstün konfor ve teknolojiler sunan Tiggo7 Pro Max'te, ön, yan, perde hava yastıkları yer alıyor. Aracın, siyah, beyaz, gri, beyaz-siyah, kırmızı ve kırmızı-siyah olacak şekilde 6 farklı renk seçeneği bulunuyor. 

CHERY TİGGO 7 PRO MAX 4 EYLÜL 2024 FİYAT LİSTESİ 

Chery Tiggo 7 Pro Max'te 1 Eylül'den itibaren stoklara sınırlı olacak şekilde, 200 bin TL'ye 12 ay sıfır faizli kredi fırsatı sunuluyor.İşte Chery Tiggo 7 Pro Max 4 Eylül 2024 fiyat listesi:

  1. Intelligent: 1.796.000 Türk Lirası
  2. Exceptional: 1.947.000 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://cherytr.com/

Batık krediler 1 trilyon 285 milyar TL ile alarm veriyor!

Altınla kira sözleşmesi yapılması neden sorun oluyor?

Yabancılar vatandaşlık alsın diye 'göstermelik' konut satışı! 

Milli Emlak, Edirne ve Ağrı’daki 16 adet araziyi yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor!