Eğitim

Cheya Residence'ta yöneticiler eksiksiz ağırlanıyor

Uzun dönemli rezidans kiralayan Cheya Residences yönetici asistanlarını aradan çıkardı. Genel Müdür Alper Gedikoğlu, "Yöneticiler asistanları yerine taleplerini bize iletiyor" dedi

Yabancı yöneticilere uzun dönemli rezidans kiralayan Cheya Residence, verdiği hizmetlerle yönetici asistanları aradan çıkardı. Nişantaşı, Gümüşsuyu ve Rumelihisarı'nda rezidansları bulunan AS İnşaat tarafından yapılan ve OFC Gayrimenkul tarafından işletilen Cheya Residences Genel Müdürü Alper Gedikoğlu, "Türk konukseverliğini kullandık. Yöneticiler tüm ihtiyaçlarını bize iletir oldu. Asistanlarını bile artık aramıyorlar. Taleplerini direk bize iletiyorlar. Yurtdışından onlar için alışveriş bile yapıyoruz" dedi. Büyüklüğü ortalama 100 metrekare olan rezidansların aylık kiraları konumuna göre bin 500 ile 6 bin euro arasında değişiyor. Eylül ortasında Teşvikiye'de bir rezidans daha açarak toplam dört rezidansa ulaşacaklarını açıklayan Gedikoğlu, Anadolu Yakası'na da geçmeyi planladıklarını belirtti. Gedikoğlu, Kısıklı, Caddebostan ve Göztepe'de bulunan portföylerini de değerlendireceklerini kaydetti. Her rezidans'ın özelliğine göre farklı fiyatlardan kiralandığının da altını çizen Gedikoğlu, Rumelihisarı bin 500-3 bin euro, Teşvikiye 2-4 bin eurodan kiralanıyor" dedi. Gedikoğlu, günlük konaklamayı tercih etmemelerine rağmen 130 euro + KDV ile kiralama yaptıklarını da sözlerine ekledi.

DÜNYA BANKASI PENTHOUSE'DA
Nişantaşı'nda bulunan Cheye Residences'ta bulunan tek penthouse'un aylık kirasının ise 15 bin euro olduğunu açıklayan Gedikoğlu, Dünya Bankası'ndan üst düzey bir yöneticinin rezidansı üç yıllığına kiraladığını söyledi. Şirketin diğer müşterileri arasında ise HSBC, Fortis, Vodafone ve Coca Cola'dan üst düzey yöneticiler geliyor. Gedikoğlu, İstanbul'da ortalama 5 bin civarında yabancı şirket yöneticisi çalıştığını ve bu kesimi hedeflediklerini kaydetti.
Sabah