28 / 04 / 2024

CHP'nin tarihi binası satılıyor!

CHP'nin tarihi binası satılıyor!

CHP'nin Ankara Rüzgarlı Sokak'taki tarihi binası satılıyor. Daha önce giriş katındaki işyerleri satılan binanın tamamı satışa çıkarıldı. CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal zamanında ise binaya alıcılar tarafından 1.5 milyon dolara ya



Ankara- CHP'nin Ulus Rüzgarlı Sokak'ta bulunan tarihi binasının daha önce giriş katındaki dükkanları satılmıştı. Binanın tamamının daha sonra da satılması düşünülmüş, ancak vazgeçilmişti. CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal zamanında ise binaya alıcılar tarafından 1.5 milyon dolara yakın bir para verilmişti. Ulus Rüzgarlı'da bulunan binanın kalan katlarının satılması tekrar gündeme geldi. Eğer fiyatta anlaşılırsa CHP'nin Rüzgarlı'da bulunan binası satılacak.


Çevre Sokok'take eski genel merkez binası eğitim çalışmaları için kullanılacak

Ankara Rüzgarlı'daki binanın satılmasından elde edilecek para ile Çevre Sokak'ta bulunan eski Genel Merkez Binası tadilat ettirilecek. Tadilatı yapılan eski Genel Merkez Binası, kadın ve gençlik kollarının çalışmalarının yanı sıra eğitim çalışmalarında kullanılacak. Çevre sokakta bulunan bina, teşkilatın eğitileceği bir mekân haline getirilecek. Örgüte verilecek eğitim ve seminerler yenilenecek olan eski Genel Merkez'de yapılacak. Ayrıca kadın ve gençlik kolları da söz konusu binada çalışmalarını sürdürecek.
Cumhuriyet


Geri Dön