Ekonomi

Çiftçi haberi FOX Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin tepesini attırdı! Canlı yayında bardak fırlattı

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, ekrana gelen toprakları ellerinden alınan çiftçilerin işi bırakması haberini sunarken sinirinden kameraya bardak fırlattı. Öfkesine hakim olamayan Selçuk Tepeli rejiye "Geç abi geç diğer habere geç" diyerek çıkıştı.Çiftçinin üretime girememesi şehirde yaşayan halkın temel gıda ürünlerine daha pahalıya ulaşmasına neden oluyor

Türkiye'de çiftçilerin üretim maliyetlerinin her geçen gün artması pekçok üreticinin tarlayı boş bırakmasına neden oldu. Çiftçinin üretime girememesi şehirde yaşayan halkın temel gıda ürünlerine daha pahalıya ulaşmasına neden oluyor. Öte yandan bazı çiftçiler de üretim yapmak için bankalardan aldıkları kredileri ödeyemedikleri için topraklarından oluyor. 

Bir yandan da tarımda yerli ve milli bir politika izlenememesi nedeniyle tarım alanları adeta yok olmaya mahkum hale geliyor. 

FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, tarım arazilerinin yok edilmesi üzerine verilen bir haberin ardından canlı yayında masada bulunan bardağı kameralara fırlattı.

 

 

FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, tarım arazilerinin yok edilmesi üzerine verilen bir haberin ardından canlı yayında masada bulunan bardağı kameralara fırlattı pic.twitter.com/tNeIolrPyT

— Emlak Kulisi (@emlakkulisicomm) May 20, 2022

.

"GEÇ ABİ GEÇ DİĞER HABERE GEÇ"

FOX TV Ana Haber'in sunucusu Selçuk Tepeli canlı yayında çok sinirlendi. Tepeli, tarım arazilerinin yok edilmesiyle ilgili bir haberi anons etmeden önce Atatürk'ün, "Köylü, milletin efendisidir" cümlelerini dile getirdi.

Ardından haber kayıt bandı devreye girip yayınlandıktan sonra yok edilen tarım arazilerine ve çaresiz kalan köy halkı izin üzülüp, başka habere geçilmesi gerektiğini söyledi. Tepeli, "Şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan inanlarının yarısı işi bıraktı. Geç abi, öbür habere geç" ifadelerini kullandı.

 

Milyonların beklediği TOKİ'den ucuz ve indirimli konut projesinin tarihi belli oldu! İl il açıklandı

 TÜİK'in ENAG hamlesi mahkemeden döndü! Rakamlar arasında büyük fark çıkıyordu

TÜİK'in ENAG hamlesi mahkemeden döndü! Rakamlar arasında büyük fark çıkıyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika iptali! 'Bir ihtimal kalacak' diyerek açıkladı

Emekli maaş zammı asgari ücret artışı ve 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrası hükümetten bomba adım