Kent Haberleri

Çiftçiler dikkat! Tarım Kredi arpa alımlarını düşük fiyat üzerinden yapacak iddiası! 

Tarım Kredi Kooperatifleri, 10 Temmuz itibarıyla ülke genelinde arpa alımına başlandığını açıkladı. Peki arpa kaç liradan alınacak?  Sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen açıklamada, 10 Temmuz itibariyle tüm ülke genelinde arpa alımının başladığına dikkat çekildi

Tarım Kredi Kooperatifleri'nden, arpa alımı ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen açıklamada, 10 Temmuz itibariyle tüm ülke genelinde arpa alımının başladığına dikkat çekildi. 

Açıklamada, tüm üreticilerin yanında oldukları gibi arpa üreticilerinin de güçlü bir şekilde yanında olmayı sürdürecekleri ifade edilirken; arpanın çiftçiden kaç liradan alınacağına ilişkin bir fiyat olmaması dikkatleri çekti. 

Çiftçiler dikkat! Tarım Kredi arpa alımlarını düşük fiyat üzerinden yapacak iddiası! 

Tarımdan Haber'de yer alan habere göre; Tarım Kredi Kooperatiflerinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından prim hariç 7 bin TL şeklinde duyurduğu arpa alım fiyatını çiftçiden borca mahsuben 5 bin 500 liradan alınmasına ilişkin talimat verdiği gündeme gelmişti. 

Tarımdan Haber’in 27 Haziran günü gündeme getirdiği ‘Tarım Kredi Kooperatifleri arpayı 5 bin 500 liradan alacak’ haberine ilişkin bir yalanlama yapılmazken, şu anda da arpa alım fiyatının açıklanmaması alım politikasında bir değişiklik olmadığını gözler önüne serdi. 
Bölgelerden alınan verilere göre, Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından arpa alım fiyatında bölgesel bazlı fiyat politikası uygulanacağı, TMO’nun alım fiyatı üzerinden değil bölgelerde oluşan düşük fiyat üzerinden arpanın alınacağı belirtildi. 

Belediye konut imarlı 3 arsa satacak!

SON DAKİKA! Aile Bakanlığından müjde! Aile Destek yeni ay ödemeleri hesaplara yattı!

Anne olanlar müjde peş peşe destek yapılıyor! Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı... İşte detaylar

Sel felaketi tarımda hesapları değiştirdi! Çiftçilerin kredileri ve fındık alım fiyatı ne olacak? Bakan tek tek açıkladı