Kent Haberleri

Çiftçiler dikkat! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tarımsal destek müjdesi! Ödemeler ne zaman yatacak?

Çiftçiler dikkat… Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tarımsal destek müjdesi geldi. Peki 24 milyon 660 bin liralık tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar… Bakanlığın resmi Twitter hesabından, "Sen Üret Yeter" etiketiyle paylaşım yapıldı

Tarım ve Orman Bakanlığından, 24 milyon 660 bin liralık tarımsal destekleme ödemelerinin, bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağı belirtildi. Bakanlığın resmi Twitter hesabından, "Sen Üret Yeter" etiketiyle paylaşım yapıldı.

ÇİFTÇİLERE 24 MİLYON 660 BİN LİRALIK TARIMSAL DESTEKLEME ÖDEMELERİ BUGÜN YAPILACAK

Tarım ve Orman Bakanlığından, 24 milyon 660 bin liralık tarımsal destekleme ödemelerinin, bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağı ifade edildi. Bakanlığın, Twitter hesabından, "Sen Üret Yeter" paylaşımı geldi.

Çiftçiler dikkat! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tarımsal destek müjdesi! Ne kadar ödenecek?

Söz konusu ödemelerin 8 milyon 906 bin 250 lirasının hayvan gen kaynakları desteği, 8 milyon 701 bin 268 lirasının kırsal kalkınma yatırımları desteği olduğu ve ayrıca 7 milyon 52 bin 482 lirasının TMO alım prim desteği olarak ödeneceği belirtildi. Paylaşımda, "Hayırlı ve bereketli olsun." denildi.

İŞTE TARIMSAL DESTEK BAŞVURU ŞARTLARI!

Tarımsal destek için gereken şartlar şöyle:

 

Örneğin 132 dekar araziye sahipsiniz. Bu alan için üç toprak analizi yaptırmanız şart. Çünkü her 50 dekar için 1 analiz şartı bulunuyor. Şayet iki adet analiz yaptırır ve kalan 32 dekar için analiz yaptırmazsanız sadece 100 dekar için gübre desteği almış olursunuz. 32 dekar için sadece mazot desteği verilir.

Yeniden ithalata döndük! Beklenen hayvanlar geldi! Tarım Kredi ile et ve süt kurumunda satılacak

Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğunda çay, sıvı yağ ve ette dip fiyatlar! 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Çiftçilere son dakika şoku! Resmen yüzde 121,49 yükseldi! Şimdi peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın!