Kent Haberleri

Çiftçiler hemen bu tarihe bakın! Bakan Kirişci açıkladı! Tam 972.3 milyon TL'lik destek peş peşe hesaplara yatıyor! 

Milyonlarca çiftçinin merakla beklediği tarımsal destek ödemeleri resmen başladı. Çiftçiler hemen bu tarihe bakın! Bakan Kirişci açıkladı! Tam 972.3 milyon TL'lik destek peş peşe hesaplara yatıyor!   27 Ocak Cuma günü hesaplara yatırılmaya başlanan tarımsal destek ödemeleri, T

Milyonlarca çiftçinin merakla beklediği tarımsal destek ödemeleri resmen başladı ve peş peşe hesaplara yatırılıyor. 

27 Ocak Cuma günü hesaplara yatırılmaya başlanan tarımsal destek ödemeleri, T.C. Kimlik numaralarının son hanesine göre gerçekleştiriliyor. 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçi destek ödemeleri ile ilgili merakla beklenen açıklamayı geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi. 

Milyonlarca çiftçi, tarımsal destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağını merak ediyordu. Tarımsal destek ödemeleri 27 Ocak tarihi itibarıyla resmen başladı.

Çiftçiler hemen bu tarihe bakın! Bakan Kirişci açıkladı! Tam 972.3 milyon TL'lik destek peş peşe hesaplara yatıyor! 

AHaber'de yer alan habere göre; çiftçilere yönelik gerçekleştirilen hangi destek ödemesinin ne zaman yatacağı da merak konusu oldu. 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, son dakika açıklamasında 972 milyon 333 bin Türk Lirası tutarındaki tarımsal destek ödemelerinin yatmaya başladığını duyurdu. 

972 milyon 333 bin Türk Lirası tutarındaki destek ödemesi, çiftçilerin T.C. Kimlik numaralarının son hanesine göre yatırılıyor. 

Bakan Kirişci, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada "972 milyon 333 bin liralık tarımsal destek ödemelerini bugün (27 Ocak) çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" ifadelerine yer verdi. 

Çiftçiler hemen bu tarihe bakın! Bakan Kirişci açıkladı! Tam 972.3 milyon TL'lik destek peş peşe hesaplara yatıyor! 

Milyonlarca çiftçi, tarımsal destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağını merak ediyordu. İşte o tarihler: 

Kimlik numarasının son hanesi 6-8 olanlar: 27 Ocak 2023 saat 18.00'den sonra

Kimlik numarasının son hanesi 0-2-4 olanlar: 3 Şubat 2023 saat 18.00'den sonra

HANGİ DESTEKLER ÖDENİYOR? 

972 milyon 333 bin liralık destek ödemesi ile Hububat-Baklagil ve Dane Mısır Desteği kapsamında 956 milyon 455 bin 159 lira, Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteği kapsamında 13 milyon 743 bin 303 lira, Sertifikalı Tohum Üretim Desteği kapsamında ise 2 milyon 134 bin 538 lira ödeme gerçekleştiriliyor. 

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olanlar e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle beraber, 2023 çiftçi destek ödemesi sorgulaması yapabiliyor. e-Devlet ekranına giriş yaptıktan sonra tarımsal destek ödemelerinin yatırılıp yatırılmadığını görebilirsiniz.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde tarihler peş peşe duyuruldu! Hemen şimdi o tarihe göz atın! 

Emtiada hareket başladı! Hangileri kazandırıp, hangileri kaybettirdi?

Başvurusu onaylananların parası PTT'de! Aile Bakanlığı dar gelirliye hemen 2500 TL veriyor!