Kent Haberleri

Çiftçiler müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL kredi desteğini duyan şok oldu! Şimdi şartlara bakın! 

Ziraat Bankası'ndan çiftçilik yapmak isteyenlere son dakika müjdesi geldi. 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL kredi desteği şaşkına çevirdi. Şimdi şartlara bakın!  Ziraat Bankası, tarım alanındaki genç sayısının artırılması amacıyla destek kredisini resmen duyurdu

Türkiye’deki çiftçilerin üretimine destek sağlamak amacıyla sık sık yeni adımlar atan ve yeni uygulamalar hayata geçiren Ziraat Bankası'ndan çiftçilik yapmak isteyenlere son dakika müjdesi geldi. Ziraat Bankası, tarım alanındaki genç sayısının artırılması amacıyla destek kredisini resmen duyurdu.

Çiftçilerin ihtiyaçlarını gidermek ve faaliyetlerine destekte bulunmak amacıyla harekete geçen Ziraat Bankası'nın 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL'lik kredi desteği ile ilgili merak edilen detaylar belli oldu.

Ziraat Bankası tarafından tarımda üretimi destekleme amacıyla 6 farklı kredi desteği resmen açıklandı. Bu destekler arasında genç çiftçi kredisi de yer alıyor. Banka, 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' sloganıyla gençlerin yatırımlarına ve faaliyetlerine destekte bulunacak. 

Çiftçiler müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL kredi desteğini duyan şok oldu! Şimdi şartlara bakın! 

Tarım alanında faaliyet gösteren genç çiftçi sayısının artırılması için Ziraat Bankası tarafından, genç çiftçilere 500 bin liraya varan kredi desteği sağlanıyor. 

Çiftçilere kredi desteği verilen ürünler hangiler? 

Süt hayvancılığı, arıcılık, besicilik, serada sebze üretimi, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği kapsamında şu durumlarda kredilerden faydalanabiliyor: 

- Canlı hayvan alınmasına, 
- Basit sera yapımı ile ilgili inşaat giderlerinde,
- Faaliyet konusu kapsamında makine ekipman alımında, 
- Kira ödemeleri için,
- İşletme giderleri için.

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır 2023? 

Ziraat Bankası tarafından sağlanan Genç Çiftçi Kredisi için başvuru detayları merakla araştırılıyor. Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi başvuruları, Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebiliyor. 

Genç Çiftçi Kredisi Başvuru Ne Zaman 2023? 

Genç çiftçi kredisi başvuruları 13 Nisan 2022 tarihinde başlamıştı. Kredi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2023 olarak açıklandı. 

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi, gençleri tarımsal ekosistem kapsamına dahil ederek, katma değerli üretimde artışı sağlayacak, tarım ürünleri fiyatlarına ve istikrarına katkı sunulacak ve tarım girişimciliğini çoğaltacak. 

Çiftçiler müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL kredi desteğini duyan şok oldu! Peki Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi ödeme planı nasıl? Şimdi şartlara bakın! 

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi ödeme planı 2023

Ziraat Bankası tarafından, genç çiftçilere sağlanan, 500 bin liralık Genç Çiftçi Kredisi; 2 sene anapara ödemesiz olarak sunuluyor. Kredide 10 yıl vade imkanı bulunuyor ve faizin yüzde 100'ü de devlet tarafından karşılanıyor.

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi başvuru şartları 2023

Genç çiftçi kredisiyle ilgili tüm ayrıntılı bilgilere ve merak edilenlere Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla ulaşılabiliyor. 

Genç çiftçi kredisinden yararlanmak için başvuran kişinin şartları ile üretim yaptığı konunun uygunluğu ve Cumhurbaşkanı Kararı’nda yer alan kriterlere sahip olunması şartları bulunuyor.

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni yıla nasıl başladı? Buğday, arpa, mısır 5 Ocak 2023 fiyat listesi..

Pasaport ücretilerine öyle bir zam geldi ki! Duyanlar seyahat etmeye tövbe edecek!

Zincir marketler peş peşe indirim ve fiyat sabitleme yarışına girdiler! Yüzde 50'ye varan indirimler...