Kent Haberleri

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü. Son olarak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de Mera Islah Projesi kapsamında çiftçilere müjdeyi verdi

Belediyeler, çiftçilerin desteklenmesi kapsamında çiftçilere çeşitli yardımlar yapmaya devam ediyor. Son olarak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de Mera Islah Projesi kapsamında çiftçilere müjdeyi verdi. Gübre dağıtımına ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar tek tek açıklandı.

Çiftçiler konu hakkında sorgulamalarını hızlandırırken gübre dağıtımından nasıl faydalanabilecekleri sorusunun cevabını arıyor.

İşte Mera Islah Projesi’ne ilişkin merak edilen detaylar...

TEKİRDAĞ BELEDİYESİ ÇİFTÇİLERİ SEVİNDİRDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince yapılan yazılı açıklama kapsamında Kapaklı, Çorlu, Marmara Ereğlisi, Muratlı, Saray ve Malkara ilçelerinde gübre dağıtımı gerçekleştirileceği ifade edildi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kırsal bölgelerle ilgili destek ödemelerinin devam ettiğini belirtti. Meralar için gübre dağıtım projesinin sekiz senedir devam ettiğinin altını çizen Albayrak, projenin ekonomi için can damarı olduğunu söyledi. Başkan Albayrak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Projemizin, ekonomimizin can damarı olan çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tarım ve hayvancılığın başkenti durumuna getirdiğimiz Tekirdağ’ımızda çiftçilerimize yönelik desteğimiz devam edecek.”

ÇİFTÇİLERE ÖDEME

Öte yandan, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, öne alınan tarımsal destekleme ödemeleri doğrultusunda 13 milyar 836 milyon Türk Lirası’nın çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını söyledi.

Bakan Kirişci, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem bölgesindeki çiftçimize 3,4 milyar Türk Lirası, diğer kentlerdeki çiftçimize 10,4 milyar Türk Lirası olmak üzere; toplam 13,8 milyar Türk Lirası destekleme ödemelerini bugün hesaplara aktarıyoruz. Her zaman çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Hayırlı, bereketli olsun" ifadelerini kullandı.

Vahit Kirişci ayrıca, "Mazot ve gübre desteği, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 4.17’de meydana gelen 7.8 şiddetindeki deprem ve aynı gün tekrar yaşanan 7.6 büyüklüğündeki ikinci deprem felaketinden sonra afet bölgesi ilan edilen 11 şehirde (Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye,  Adana  ve Elazığ) nakit olarak, diğer 70 şehirde ise ayni olarak mazot ve gübre alımında kullanılmak üzere Ziraat Bankası hesap kartlarına tanımlanacaktır" dedi.

Dibi gören altında en dikkat çekici yorum o uzmandan geldi! “Altın önümüzdeki birkaç ay içinde...”

Nokta atışı yorumlarıyla bilinen ünlü ekonomistten dolara ilişkin flaş tahminler! “Dolar için son çıkış” dedi ve ekledi!

Prefabrik eve hibe müjdesi! Prefabrik ev yaptıracaklar devletten 200 bin TL hibe alacak! Hemen başvurun!