27 / 09 / 2024

Çiftçilere müjde! Tarım Kredi'den gübre, ilaç, tohumda yeni kampanya geldi: 3 ayı faizsiz, 12 ay vadeli satış yapılacak!

Çiftçilere müjde! Tarım Kredi'den gübre, ilaç, tohumda yeni kampanya geldi: 3 ayı faizsiz, 12 ay vadeli satış yapılacak!

Tarım Kredi, 21 Eylül- 31 Ekim 2024 tarihleri arasında, gübre, ilaç ve tohumda geçerli olacak 3 Ay Faizsiz Tarımsal Girdi Satış Kampanyası'nı başlatıyor. İşte çiftçileri ilgilendiren o son dakika müjdesi. 




Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (Tarım Kredi), sonbahar döneminde üreticilerin finansman ihtiyacının karşılanmasını desteklemek amacıyla yeni kampanyasını açıkladı. 

Bu kapsamda, Tarım Kredi'den yapılan yazılı açıklamada, ülkenin en büyük çiftçi ailesi olan birliğin, çiftçilere zamanında, güvenilir ve uygun fiyatlarla tarımsal girdi sunarak, ülke tarımına katkı sağlamaya devam ettiğinin altı çizildi. 

Çiftçilere müjde! Tarım Kredi den gübre, ilaç, tohumda yeni kampanya geldi: 3 ayı faizsiz, 12 ay vadeli satış yapılacak!

Tarım Kredi tarafından, sonbahar döneminde üreticilerin finansman ihtiyacının karşılanmasını desteklemek amacıyla 21 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında yeni bir tarımsal girdi satış kampanyası düzenleniyor. 

Detayların belirtildiği açıklamada "Türkiye genelinde yer alan 2 bine yakın Tarım Kredi kooperatifinde, kampanya süresince, kimyevi gübre, sıvı toz gübre, zirai ilaç ve tohum gibi üretimde yoğun kullanılan tarımsal girdilerin satışında üreticilerimize 3 ayı faizsiz olacak şekilde 12 aya varan vadeli satış imkanı sağlanacak. Karma hayvan yemi satışlarında ise üreticilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 3 ay faizsiz satış gerçekleştirilecek" ifadeleri yer aldı. 

Söz konusu açıklamada,  Tarım Kredi'nin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da güçlü şekilde çiftçinin yanında  olmayı sürdüreceğinin altı çizildi. 

Çiftçilere müjde! Tarım Kredi den gübre, ilaç, tohumda yeni kampanya geldi: 3 ayı faizsiz, 12 ay vadeli satış yapılacak!

Geçtiğimiz günlerde de Tarım Kredi Genel Değerlendirme ve Paylaşım Toplantısı Genel Müdür Hüseyin Aydın başkanlığında Merkez Birliği yetkilileri, şirket yöneticileri ile bölge müdürleri ve yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirilmişti. 

Bu toplantıda, yapılması planlanan çalışmalar ve kurum hedefleri hakkında açıklamalarda bulunulmasının yanı sıra; bölge birliği temsilcilerinin soru, görüş ve önerileri dinlendi ve iştişare yapıldı. Bereket Sigorta, Gübretaş ve Tarım Kredi Yem şirketlerinin Genel Müdürleri’nin sunumlarının ardından stratejik hedefler de masaya yatırıldı. 

Genel Müdür Hüseyin Aydın, Tarım Kredi’nin sene boyunca yaptığı çalışmalar, faaliyetler, yatırımlar ve projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Aydın, iş birliği ile ortak hedeflere ulaşacaklarına olan inancını dile getirdi. 

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 23 Eylül’de başlıyor!

Altın bozdurarak konut almak isteyenler dikkat! Uzman isim konutun altına karşı kayıp ve kazancını hesapladı!

Konut hesabı programı yenileniyor: Düşük gelirli vatandaşların konut birikimine yüzde 50 devlet desteği!


Geri Dön