Kent Haberleri

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi! 78,8 milyon TL'lik tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Kaçırmayın!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi... 78,8 milyon TL'lik tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor... Kaçırmayın...Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Tarım ve Orman Bakanlığının resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, "Destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı, 78 milyon 825 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Tarım ve Orman Bakanlığının resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, "Destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Kırsal Kalkınma Yatırım Desteği 78 milyon 825 bin Türk lirası. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadeleri kullanıldı.

Peki mazot ve gübre destekleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteğinde son durum ne? İşte detaylar...

Peki mazot ve gübre destekleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteğinde son durum ne? İşte detaylar...

MAZOT GÜBRE DESTEK ÖDEMELERİ HESAPLARA YATIRILDI MI?

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, hububat, baklagil dane mısır desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, mazot gübre desteği, sertifikalı fidan üretim desteği, sertifikalı tohum kullanım desteğinden faydalananlar ödeme sorgulamasının nasıl yapılacağını merak ediyor ve araştırıyor. 

Aktarılan detaylara göre, mazot ve gübre desteği ödemeleri hesaplar kontrol edilerek veya e-Devlet üzerinden öğrenilebiliyor. Verilen bilgiye göre, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olan çiftçiler, e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra, arama kısmına mazot ve gübre desteği yazarak sorgulamalarını gerçekleştirebiliyor.

Verilen detaylara göre, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve 11 ilde büyük yıkım yaratan iki büyük depremden sonra mazot ve gübre desteği öne çekilerek hesaplara yatırılmıştı. 

7 bin 500, 8 bin, 8 bin 250 ve 8 bin 500 TL emekli maaşı alanlar kaç TL maaş alacak? Kalem kalem yeni ve zamlı maaşlar!

TOKİ'den 2 bin lira taksitle konut fırsatı için son gün bugün! Sakın kaçırmayın!

Yeni ve zamlı en düşük emekli maaşında son dakika! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak?