Kent Haberleri

Çiftçilere resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi, paralar yatırıldı! Hemen hesaplarınıza bakın!

Çiftçilere resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi, paralar yatırıldı... Hemen hesaplarınıza bakın... İşte konu ile ilgili aktarılan o son dakika detayları...Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı, 41 milyon 946 bin Türk Lirası tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını kaydetti

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen tarımsal destekleme ödemeleri çiftçilerin hesaplarına yatırıldı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı, 41 milyon 946 bin Türk Lirası tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını kaydetti.

Çiftçilere resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi, paralar yatırıldı... Hemen hesaplarınıza bakın... İşte konu ile ilgili aktarılan o son dakika detayları...

Çiftçilere resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi, paralar yatırıldı... Hemen hesaplarınıza bakın... İşte konu ile ilgili aktarılan o son dakika detayları...

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığının sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda, söz konusu ödemenin ayrıntıları da yer aldı.

Çiftçilere resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi, paralar yatırıldı... Hemen hesaplarınıza bakın... İşte konu ile ilgili aktarılan o son dakika detayları...

Tarım ve Orman Bakanlığının sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşıma göre, sertifikalı tohum desteği olarak 15 milyon 540 bin 371 Türk Lirası, hastalıktan ari işletme desteği olarak 13 milyon 693 bin 325 Türk Lirası, hayvan gen kaynakları desteği olarak 7 milyon 879 bin 200 Türk Lirası, AR-GE desteği olarak 1 milyon 872 bin 104 Türk Lirası, büyükbaş besi desteği olarak 1 milyon 810 bin Türk Lirası ve sertifikalı tohum kullanım desteği olarak 1 milyon 151 bin Türk Lirası olmak üzere toplam 41 milyon 946 bin Türk Lirası çiftçilerin hesaplarına aktarılacak.

TZOB Başkanı Bayraktar'dan buğday üretimine ilişkin çok konuşulacak açıklamalar

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, buğday üretimine ilişkin açıklama yaparak, buğdayda yaklaşık 20,5 milyon ton üretim beklediklerini ifade etti.

Sorgun Ziraat Odası'nda, Yozgat ve Kırşehir'in ziraat odaları başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Bayraktar, bazı bölgelerde hasadın başladığını, bazı bölgelerde de başlayacağını dile getirdi.

dunyacom’un haberine göre, Ziraat odaları başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunduklarına değinen Bayraktar, şu ifadeleri kullandı:

"Hâlihazırda Toprak Mahsulleri Ofisinin depo sorunu yaşadığını görüyoruz. Fakat buna karşılık da üretimde bir artış bekliyoruz. Buğdayda yaklaşık 20,5 milyon ton üretim öngörüyoruz. Rekolte artışı bizi sevindirmekle beraber, kurdaki artış üreticimizin maliyetlerinin de yükselmesine sebep oluyor.

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Temmuz 2023 emekli maaşlarında son dakika! En düşük emekli maaşı kaç TL oldu? 7 bin 500 TL maaş alana yeni zam var mı?

Deprem hasarında ödenen tazminat tutarı 29,5 milyar TL'ye ulaştı!