06 / 05 / 2024

Çiftçilere son dakika Nisan 2024 müjdesi! 4,4 milyar TL bugün hesaplara yatırılıyor!

Çiftçilere son dakika Nisan 2024 müjdesi! 4,4 milyar TL bugün hesaplara yatırılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan milyonlarca çiftçiyi yakından ilgilendiren bir haber geldi. Bakan Yumaklı yaptığı açıklamada toplamda  4,4 milyar TL tutarında destek ödemelerinin bugün hesaplara aktarılacağını belirtti.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçiler tarafından merakla beklenen müjdeyi verdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara  göre merakla beklenen tarımsal destek ödemeleri ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bakan Yumaklı destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını belirtti.

Peki hangi tarımsal destek ödemesi için hesaplara ne kadar yatırılacak? İşte Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından paylaşılan o son dakika detayları...

Çiftçilere son dakika Nisan 2024 müjdesi! 4,4 milyar TL bugün hesaplara yatırılıyor!

BAKAN YUMAKLI'DAN ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDE

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada 4 milyar 435 milyon 821 bin Türk Lirası tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını dile getirdi.

4,4 MİLYAR TÜRK LİRASI BUGÜN HESAPLARDA

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Bakan İbrahim Yumaklı çiftçilere yapılacak tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili müjde verdi.

Açıklamasında üretici ve çiftçilere yönelik olarak desteklerinin sürdüğünü kaydeden İbrahim Yumaklı, "Toplamda 4 milyar 435 milyon 821 bin TL'lik bir tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." dedi.

Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı'nın paylaşımında söz konusu destek ödemesinin detaylarına ilişkin de bilgilere de ver verildi.

Paylaşımda yer alan detaylara göre, buzağı desteği için 3 milyar 344 milyon 15 bin Türk Lirası, çiğ süt desteği için 1 milyar 11 milyon 71 bin 779 Türk Lirası, lisanslı depoculuk desteği için 32 milyon 155 bin 447 Türk Lirası, hayvan gen kaynakları desteği için 29 milyon 216 bin 20 Türk Lirası, sertifikalı tohum üretim desteği için 10 milyon 42 bin 754 Türk Lirası, düve alım desteği için 9 milyon 320 bin Türk Lirası ödeme gerçekleştirilecek.

Ayrıca Öte yandan, buzağı ve süt destekleri, çiftçilerin kimlik ve vergi kimlik numarasının son hanesine göre belirlenen günlerde hesaplara yapılacak.

Fiat Egea Cross'un yeni fiyatları resmen açıklandı! Hem kampanya hem de tam 100 bin TL indirim geldi!

Dolar 22 yılda 20 kat arttı! 

Ev almayı düşünenler dikkat! İşte 2 milyon TL ve 3 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri!


Geri Dön