28 / 04 / 2024

Çiftlikköy Belediyesi'nden Yalova'da arsa fırsatı!

Çiftlikköy Belediyesi'nden Yalova'da arsa fırsatı!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan 451,44 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Sahil Mahallesi'nde yer alıyor.



Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 451,44 metrekare alana sahip.

Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 8 milyon 125 bin 920 TL, geçici teminat bedeli de 243 bin 777 TL olarak belirlendi.

Sahil Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yer alan arsanın muhammen bedeli 8 milyon 125 bin 920 TL, geçici teminat bedeli ise 243 bin 777 TL olarak belirlendi.
 
Söz konusu satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 14.10'da Çiftlikköy Belediyesi Hizmet Binası Encümen Salonu'nda yapılacak. 

TAŞINMAZ (ARSA) SATILACAKTIR
Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığından:

Madde 1- 13.09.2023 tarih ve 277 numaralı Encümen kararına istinaden Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Çiftlikköy Belediye sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmazın (arsa); 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesine istinaden KAPALI TEKLİF USULÜ ile ihale edilerek satışı yapılacaktır.
Madde 2- Satılacak taşınmazın nitelikleri

İhale Yeri: Çiftlikköy Belediyesi Hizmet Binası Encümen Salonu. (İzmit Karayolu üzeri No:110 Çiftlikköy/YALOVA)
Madde 3- İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI ve İHALE DOSYASINDA ARANACAK BELGELER İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek İhale Dosyasında aranacak belgeler şunlardır.
a) T.C. Numaralı olan Nüfus Cüzdan fotokopisi ( Gerçek kişiler için),
b) Nüfus Müdürlüğünden, Muhtarlıktan veya e-Devlet üzerinden son 1 ay içerisinde alınmış İkametgâh Belgesi,
c) Tebligat için Türkiye'de adres beyanı,
d) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa istinaden yasaklı olmadığına dair beyanı,
e) Taşınmazın yerinde görüldüğüne dair beyan,
f) Borcu yoktur belgesi (Belediyemiz Emlak Şefliğinden alınacak)
g) Geçici teminatın ödendiğine dair makbuz veya teminat mektubu ile şartnamenin alındığına dair makbuz,
h) Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır)

Çiftlikköy Belediyesi nden Yalova da arsa fırsatı!

i) Mevzuat gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkârlar Odası veya ilgili Meslek Odasından ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Belge,
j) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri,
 Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli İmza Beyannamesi,
 Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli İmza Sirküleri,
k) İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise; istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyannamesi vermesi gereklidir.
l) İsteklilerin Ortak Girişim olması halinde, ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesini vermesi gereklidir. (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesini şahsen veya vekil tayin edecekleri kişiler vasıtasıyla imzalarlar)
m) Dernek ve Vakıflardan; ihaleye katılmaya ve yetkilendirmeye dair, yetkili organ tarafından alınmış kararın noter tasdikli sureti ve yetkilendirilen kişinin noter tasdikli imza beyannamesi ile dernek/vakıf tüzüğünün noter tasdikli sureti,
Madde 4- Şartname mesai saatleri içerisinde Çiftlikköy Belediyesi, Gelir Şefliğinden ücretsiz olarak görülebilir ve 5.000,00 (beşbin) TL karşılığında satın alınabilir. İhaleye katılacak olanların Şartname almaları zorunludur.
Madde 5- İhaleye katılmak isteyenlerin şartnamede belirtildiği şekilde hazırlayacakları ihale katılım dosyalarını, ihale günü saat: 12:30’ a kadar makbuz karşılığında Çiftlikköy Belediyesi Evrak Kayıt birimine teslim etmeleri gerekmektedir
Madde 6-İhalede kesinleşen bedel 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 31. maddesine göre onaylanan ihale kararı ihale üzerinde kalana tebliğden itibaren 15 (onbeş) gün içinde peşin ödenecektir.
Posta ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.
İlan olunur.


Geri Dön