27 / 04 / 2024

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Firma: İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat

Proje: Park Yaşam Ataşehir

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.



Çiğli  Park Yaşam Ataşehir  iletişim bilgisine değinmeden önce projenin diğer özelliklerine değinelim. Toplam 877 adet daireden oluşan projede ev alanları 50 metrekareden başlıyor.


İzmir Park Yaşam Ataşehir konum

Lokayon bilgisine göre şehrin merkezinde, metro istasyonuna 5 dakika yürüyüş mesafesinde, Kent Hastanesi'ne 200 metre kadar uzaklıkta yer alan proje  İzmir  İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje toplam 52 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Çiğli Park Yaşam Ataşehir sosyal kullanım alanları

Ortak kullanım seçeneklerine göre açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı sosyal tesis, basketbol sahası,  fitness salonu ve tenis kortları, açık ve kapalı otopark alanları yer alan proje  İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat  ortaklığı imzasıyla yükseliyor.


Park Yaşam Ataşehir Çiğli fiyat

Toplam 877 adet daireden meydana gelen projede ev alanları 50 metrekareden başlayıp 200 metrekareye kadar yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanılan projede fiyatlar 228 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Park Yaşam Ataşehir adres

Ataşehir Mah. Çiğli/İzmir


Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Telefon : 444 3 893

Web : http://www.parkyasamatasehir.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön