Genel

Cihangir Yapı Casa Fiore Çekmeköy'de 290 bin TL'ye 2+2 dubleks!

Casa Fiore, 5 bin metrekare arsa içinde konumlandırıldı. 48 konutluk bir proje olan Casa Fiore'de kapalı garajlar sayesinde araç trafiğinden arındırılan ortak bahçeler bulunuyor

Cihangir Yapı projesi olarak inşa edilen Casa Fiore, Çekmeköy'de hayata geçirildi. Casa Fiore'de 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 bahçe dubleksi, 2+1 bahçe katı ve 3+1 bahçe katı konutlar yer alıyor. Projede modern yaşantının tüm konforu ile şelaleleri, göletleri, açık-kapalı yüzme havuzları yer alıyor.

Casa Fiore, 5 bin metrekare arsa içinde konumlandırıldı. 48 konutluk bir proje olan Casa Fiore'de kapalı garajlar sayesinde araç trafiğinden arındırılan ortak bahçeler bulunuyor. Tem Ümraniye sapağına 14 kilometre, Şile yoluna 2,5 kilometre uzaklıkta konumlanan proje 200 hektar çam ormanları ile çevrili.

13 ayrı tipte daireden meydana gelen Casa Fiore'de villa tadında bir yaşam sunan, bahçe dubleksleri ile bahçe katları da mevcut. Projede daire özellikleri arasında çelik kapı, masif iç kapılar, ferolli kombi, ECA armatürler, yerden ısıtma sistemi, ahşap iç merdivenler, salonlar lamine parke, roca-kale vitrifiyeler, Çanakkale seramik ve banyo döşemeleri ile linea decor mutfak bulunuyor.

Casa Fiore'de 1+1 ve 2+1 konutların tamamı satıldı. Projede 3+1 konutların fiyatları 280 bin TL'den, 3+2 dubleks konutların fiyatları 310 bin TL'den, 2+2 dubleks konutların fiyatları ise 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Casa Fiore bina özellikleri;

Akıllı ev sistemi
Terraco dış cephe ve ses yalıtım sistemi
Radyen temel
Hazır beton
30 cm XPS destekli kat döşeme sistemi
Ortak alanlarda kablosuz internet erişimi
Görüntülü diafon
Özel tasarım mutfak ve banyo dolapları
Yerden ısıtma sistemi
Jenaratör
Kapalı otopark
Su deposu

http://www.cihangiryapi.com/casa_fiore.htm

0216 537 84 84


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com