27 / 04 / 2024

Çilek Mobilya 10 ülkede daha mağaza açacak!

Çilek Mobilya 10 ülkede daha mağaza açacak!

Çilek A.Ş. Genel Müdürü Muzaffer Çilek 10 ülkede daha mağaza açacaklarını söyledi



Çilek Mobilya'nın bugün Türkiye'de en fazla tercih edilen markalardan biri olduğu kuşku götürmez. Ancak, bilmeyenler açısından söyleyelim, firma, kendi ismiyle uluslararası kulvarda da markalaşma yolunda hızla ilerliyor.
Çilek A.Ş. Genel Müdürü Muzaffer Çilek, bu yolda hızlı ilerleyişlerini genç ve çocuk mobilyaları alanında uzmanlaşmayı net olarak belirlemelerine ve kullanışlı, kaliteli, farklı, özgün ve son derece dayanıklı olan ürünleri ileri çocuk güvenliği standartlarına göre tasarlamalarıyla açıklıyor. İşte bu yüzden ürünlerinin şu anda tüm dünyada beş kıtada milyonlarca çocuğun odasını süslediğini belirten Çilek, rotayı tamamen yurtdışı olarak belirlediklerini söylüyor ve ekliyor:
"Türkiye çocuk mobilyası pazarı genel mobilya pazarı içinde maalesef yüzde 3'lük bir paya sahip. Bu oranı daha da yukarı taşımak için biz de pazardaki yapılanmamızı tamamladık. Bugün Türkiye'de 100 mağazamız var. Ve bazı şehirler hariç mağaza açmayı düşünmüyoruz. Rotamızı dünyaya çevirdik. Yeni Zelenda, Brezilya, Meksika, Şili, Kanada, Güney Afrika ve Körfez ülkeleri gibi rekabetin az olduğu ülkelere.... Mağazalaşma stratejimiz doğrultusunda dünyanın 10 ayrı coğrafyasında detaylı çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Geri Dön