15 / 05 / 2024

Çilek, Nijerya'da mağaza açtı!

Çilek, Nijerya'da mağaza açtı!

Çocuk mobilyasında Türkiye'nin uzman markası Çilek, Nijeryalı çocukların da gönlünü fethetti



Çilek, Nijerya'nın ticari başkenti Lagos'ta, kentin en merkezi bölgesinde bulunan Awolowo Caddesi'nde ilk mağazasını açtı. Yoğun ilgi gösterilen açılışta, çocuklar adeta bir oyun parkında gibi eğlendiler. Çilek, Nijerya'da 2 mağaza daha açmayı planlıyor.

Afrika'da Cezayir, Fas, Güney Afrika, Libya ve Mısır'da toplam 20 konsept mağazası bulunan Çilek, Nijerya'da açtığı mağaza ile Afrika'daki mağaza sayısını 21'e yükseltti. 2010 yılında Kara Afrika'da bir  de ofis açmayı planlayan Çilek,  bu kıtada planlı bir şekilde büyümeyi ve Afrika'nın içlerine doğru yayılmayı hedefliyor.

 Çilek A.Ş. Genel Müdürü Muzaffer Çilek: "Japonya'dan Amerika'ya, Meksika'dan Kanada'ya, Rusya'dan Avustralya'ya kadar çok geniş bir coğrafyada tüm dünya çocuklarını kucaklıyoruz. Çocuklar, adeta bizim rehberimiz. Çalışmalarımızda bize yol gösteriyorlar. Nijerya da bizim için önemli ve özel bir ülke. Ülke şartları ve çalışma koşulları oldukça ağır. Yatırımcıların bu sebeplerden çok tercih etmediği bir ülke. Ancak bizim hedefimiz büyük. Ekiplerimiz bölgede yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Dünya genelinde her ülkede Çilek Odası Mağazaları açmak istiyoruz. Nijerya'da mağaza açmaktan ve çocukların mutluluğunu görmekten çok memnunuz. Hedefimiz Afrika Kıtası'nda planlı bir şekilde büyümek." açıklamasında bulundu.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Nijeryalı çocuklar da Çilek dedi 
 
Çocuk mobilyasında Türkiye'nin önemli markalarından Çilek, Nijeryalı çocukların da gönlünü fethetti. 
 
Çilek, Nijerya'nın ticari başkenti Lagos'ta ilk mağazasını açtı. Firma, Nijerya'da 2 mağaza daha açmayı planlıyor. Firmanın, Japonya, ABD, Meksika, Kanada ve Rusya'da da mağazaları var. Çilek Genel Müdürü Muzaffer Çilek, Afrika'da büyümek istediklerini söyledi.
Zaman

Çocuk mobilyasında Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan Çilek, Nijerya'nın Lagos kentinde ilk mağazasını açtı

Çilek AŞ. Genel Müdürü Muzaffer Çilek, yaptığı açıklamada, Japonya'dan ABD'ye, Meksika'dan Kanada'ya kadar çok geniş bir coğrafyada tüm dünya çocuklarına ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

Çocukları rehberleri gibi gördüklerini, firmalarına yol gösterdiklerini belirten Çilek, şöyle konuştu:
"Nijerya da bizim için önemli ve özel bir ülke. Ülke şartları ve çalışma koşulları oldukça ağır. Yatırımcıların bu sebeplerden çok tercih etmediği bir ülke. Ancak bizim hedefimiz büyük. Ekiplerimiz bölgede yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Dünya genelinde her ülkede çilek odası mağazaları açmak istiyoruz. Nijerya'da mağaza açmaktan ve çocukların mutluluğunu görmekten çok memnunuz. Hedefimiz Afrika'da planlı bir şekilde büyümek."

Nijerya'da ilk mağazalarını Lagos'ta açtıklarını ifade eden Çilek,

"Kentin en merkezi bölgesinde bulunan Awolowo Caddesi'ndeki bu mağazamızın devamı gelecek. Nijerya'da 2 mağaza daha açmayı planlıyoruz. 2010 yılında Afrika'nın içlerine doğru yayılmayı hedefliyoruz" dedi.
AA


Geri Dön