27 / 04 / 2024

Çilek Romantic bebek odası serisi!

Çilek Romantic bebek odası serisi!

Bebek odası denince akla gelen ilk marka Çilek, genç odası olarak beğenilen Romantic serisini şimdi de bebek odası olarak uyarladı. Beyaz ve klasik detayları seven ebeveynlerin tercihi Romantic Serisi, minik melekler için özel tasarlandı



Bebeğini daha anne karnındayken koruyup kollayan anneler, onların odaları için de en iyisini ve en güzelini seçiyor.  Minik meleği masallardaki gibi bir odada uyusun isteyen aileler için tasarlanan Romantic serisi, beyaz rengi ve klasik tarzdaki detaylarıyla bebekler için huzurlu bir ortam sunuyor. 


Daha önce genç odası olarak tasarlanan Romantic serisi, Çilek müşterilerinden gelen yoğun taleple, bebek odası olarak da uyarlandı. Klasik tarzı sevenlerin tercihi Romantic serisi, büyüyen yatağı sayesinde uzun yıllar kullanım olanağı sunuyor.


Tercihini klasikten yana kullananların seçimi Romantic, bebek karyolası, şifonyeri, gardrobu, çamaşırlığı ve özel tasarım rafıyla bir bebek odasının her türlü ihtiyacını karşılıyor. Bebek güvenliğine uygun tasarlanmış karyolası, bebeklere huzurlu bir uyku ortamı sunarken, kullanışlı gardrobu çok sayıda giyim ve ev tekstil ürününü saklamak için geniş alan sunuyor. Takıma ait şifonyerin üst kısmı, alt değiştirme alanı olarak kullanabilirken, odaya ait konseptle uyumlu raf odaya şıklık katıyor. Romantic karyolanın altında yer alan ister çekmece ister yavru yatak olarak kullanılabilen kısım ise yerden tasarruf sağlıyor.



Geri Dön