29 / 04 / 2024

Çilek’ten ücretsiz aile rehberlik hattı!

Çilek’ten ücretsiz aile rehberlik hattı!

Bebek çocuk ve genç odalarının uzman markası Çilek, “çocuklar her şeyimiz, sizlere destek olmak görevimiz” mottosuyla oluşturduğu Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı ile ailelerin de en önemli destekçisi oluyor.




Çocukların ve gençlerin tercih ve beğenilerini göz önünde bulundurarak onlara özel mobilya tasarım fikrini hayata geçiren tek marka olan Çilek, yine çocukların hayatını kolaylaştırmak amacıyla Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı’nı ebeveynlerin hizmetine sunuyor. 

 

Bebek, çocuk ve gençlere özel yaşam alanları sunan Çilek, ürünün tasarımında kullandığı malzeme seçiminden üretim aşamalarına kadar her alanda ileri çocuk güvenliği ve sağlığını göz önünde bulundururken Çilek Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı ile de ebeveynlerin çocuk ve aile psikolojisi ile ilgili sorularına destek oluyor.

 

Çocuklarının hayatını kolaylaştırmak amacıyla ‘Çilek’le çok kolay’ sloganıyla hem çocuklara hem de ailelere her türlü desteği vermeyi amaçlayan Çilek, Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı’yla ailelerin çocuklarıyla daha sağlıklı bir iletişim kurabilmelerinde yol gösterici bir rol üstleniyor.

 

Çilek’in bu yeni hizmetinden yararlanmak isteyen anne babalar Pazartesi ve Çarşamba günleri 17.00 – 19.00 saatleri arasında 444 27 91 numaralı telefondan veya istedikleri her an [email protected] adresinden Klinik Psikolog Yeşim Yaşa Görgülü’ye başvurabiliyorlar. Çilek Klinik Psikoloğu ayrıca her ay www.cilek.com adresinde okula hazırlık, oyunlar, yeme bozuklukları, öğrenme güçlüğü, ergenlik dönemine geçiş vb konularında eğitici ve yönlendirici makaleler yayımlanacak.


Geri Dön