Perakende

Çılgın indirim! 520 TL’lik cüzdanın fiyatı 50 TL’ye düştü! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlardan birisi olan cüzdan fiyatlarında öyle bir indirim yapıldı ki görenler şaşkına döndü. Fakat stoklarla sınırlı olan indirimden yararlanmak isteyenler acele etmeli. İşte tüm detaylar... Bu defa kampanyalı ürün ise diğerlerinden biraz daha farklı; teknolojiyle harmanlanmış bir cüzdan

Seri sonu ürünlerde müthiş kampanyalar ve indirimler dikkat çekiyor. Bu defa kampanyalı ürün ise diğerlerinden biraz daha farklı; teknolojiyle harmanlanmış bir cüzdan. 

Erkekler için cüzdanlar olmazsa olmaz aksesuarların başında yer alıyor. Günümüzde her yaştan insan mutlaka cüzdan taşıyor. Elbette gelişen teknoloji bu sektörü de etkilemiş durumda. Artık bir çok kişi nakit taşımıyor ve kredi kartlarıyla, banka kartlarıyla hatta akıllı telefonlarıyla ödeme yapıyor. İşte cüzdan tasarımları da artık buna göre dizayn ediliyor.

Eski cüzdanlarda genel olarak bozuk para cebi ve kağıt paraları saklama bölümü yer alıyordu. Fakat günümüzde üretilen modern cüzdanlarda kartlar için özel bir bölüm yapılıyor ve bu bölümden kartlar özel bir mekanizma sayesinde çıkıyor. Bazı cüzdanlar da ise cep telefonunuzu koyabilmeniz için cepler yer alıyor.

520 TL’lik cüzdanın fiyatı 50 TL’ye düştü! Sezon sonu fırsatı!

Hatta yeni nesil cüzdanlarda özel bir koruma sistemi de kullanılıyor. Bu sistemle cüzdandaki kartların temassız ödeme özelliğinin kullanılması engelleniyor. İşte tam olarak bu özelliği bünyesinde barından bir cüzdan modelinde dev bir indirim yapıldı.

Yaz aylarında 500 Türk Lirasından satışa sunulan bu cüzdanın fiyatı şu an 50 Türk Lirasına kadar düşmüş durumda.  Çılgın indirimden yararlanıp sadece 50 TL'ye teknolojik bir cüzdana sahip olabilirsiniz ama elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Çünkü ürün stoklarla sınırlı. 

"The East Polo Club Erkek Siyah Suni Deri Mekanizmalı Kartlık Cüzdan Portföy Brahma" ismiyle indirimli olarak Trendyol'da satışta olan cüzdanın 10'dan fazla renk seçeneği de bulunuyor.

Ayrıntılı bilgi: https://www.trendyol.com/

Editör Notu: Bu haber 24 Eylül 2022 tarihinde saat 00: 28'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 42  kuruş, euro 17 lira 84 kuruş, altının gramı ise 973 lira 28 kuruş değerindedir.

Lenovo çıldırdı! Fiyatı 800 TL’lik kablosuz kulaklığın fiyatı 240 TL’ye indi! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

FIFA 23’ün çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

ZTE Axon 30S'in özellikleri sızdırıldı!