Genel

çiller Ailesi, 1 numaraları Sarıyer'de yeni arsa arıyor!

Zekeriyaköy ’de yapımına başladığı butik konut projesi Parkone ’ın ardından bölgede konut imarlı arsa arayışına giren çiller Ailesi, 170 dönümlak arsa stokuna yeni parseller eklemek istiyor

Zekeriyaköy 'de yapımına başladığı butik konut projesi Parkone 'ın ardından bölgede konut imarlı arsa arayışına giren çiller Ailesi, 170 dönümlak arsa stokuna yeni parseller eklemek istiyor. Lotfone ise, çiller Ailesi'nin Zekariyaköy'de Parkone'ın hemen yanındaki yeni projesi olacak.
Marsan Marmara Holding CEO 'su Berk çiller, Parkone 'da satışların yüzde 52 'ye ulaştığını, yatırım için de kullanım için de satın alanlar olduğunu dile getirerek, “Diğer proje Parkone 'ın 300 metre uzağında olacak. Parkone 20 bin metrekareye yakın,   Loftone ise 9 bin metrekare olacak. Parkone 20 milyon dolar, Loftone da 10 milyon dolar olmakla beraber gelecek üç sene içinde 30 milyon dolarlık bir yatırım yapmayı planlıyoruz' dedi.

'Eğitimim de bu alanda'
Gayrimenkul sektörüne yönelmelerinin nedeni olarak, bünyelerindeki arsa stokunu gösteren çiller, 10 yıl ara vermiş olsalar bile 25 yıldır bu sektörde yer aldıklarının altını çizdi. Eğitimini MIT üzerinden gayrimenkul geliştirme de yaptığı hatırtan çiller, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Türkiye 'ye döndükten sonra açtığımız oteller ve restoran gruplarımızın dışında, Sarıyer bölgesine yatırım yapmak için doğru bir zaman olduğunu düşündük. 20 seneye yakın bir süredir arsa stoğumuz olan bu bölgede inşaatlara başladık ve inşaatlara birbiri ardına devam edeceğiz. Sarıyer bölgesindeki arsa stokumuz 170 dönüm...'

PAZARLIK AşžAMASINDAYIZ
Yakın zamanda, şu anda pazarlık aşamasında farklı gayrimenkul alanlarına da yönelmek istediklerine dikkat çeken Berk çiller, yönlerinin ise yine Zekariyaköy ve civarı olacağını kaydetti. Bölgede konut imarlı arsaları değerlendirdiklerini ve şu anda arsaları almak için pazarlık yaptıkları firmalar olduğunu belirten çiller, bölgenin geleceğine inancını ise, 'Maslak 'a bağlanan tünel projesi olsun, 3. köprünün bağlantısı ve bölgeye katacağı altyapıdaki ciddi bir yatırım ve geliştirme olsun, bununla beraber de Tayyip Bey 'in açıkladığı son proje olsun, bölgenin geleceğine inanıyoruz ve firma olarak bölgeden başlayarak 'One ' markasını İstanbul 'da tanınan bir marka haline getirmeyi planlıyoruz' sözleriyle anlattı.