18 / 05 / 2024

Çin, Yunanistan'daki Santorini Adası’nın aynısını inşa etti!

Çin, Yunanistan'daki Santorini Adası’nın aynısını inşa etti!

Çin, Akdeniz’de dünyanın bütün turistlerini cezbeden bir Yunan adası olarak bilinen Santorini'nin aynısını inşa etti. Çin'in Santorini Adası, konuklarına pansiyonlar, küçük dükkanlar ve otantik Yunan restoranları sunuyor. 



Tatilcilerin gözdesi Santorini, Akdeniz’de dünyanın bütün turistlerini cezbeden bir Yunan adası olarak biliniyor. Fakat bu adada tatil yapmak demek çok uzun bir yolculuk ve ve yüksek giderler demek. Santorini'de tatil yapmak çok uzun bir yolculuğa ve yüksek giderlere mal oluyor diye Çin, ülkesinin tatilcilerine özel bir deneyim sunarak, Santorini Adası'nın aynısını inşa etmiş.

“Santorini Dali Resort” isminin verildiği bu tatil beldesi, bir gölün yakınında ve konuklarına pansiyonlar, küçük dükkanlar ve otantik Yunan restoranları sunuyor. 

Gazeteci Serhat Ayan resmi sosyal medya hesabı twitter.com/serhatayan üzerinden yaptığı paylaşımda, Santorini'nin Akdeniz’de dünyanın bütün turistlerini cezbeden bir Yunan adası olduğunu belirterek, "Bu adada tatil yapmak çok uzun bir yolculuğa ve yüksek giderlere mal oluyor diye Çin, ülkesinin tatilcilerine özel bir deneyim sunmuş...  Santorini adasının aynısı inşa etmiş" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Serhat Ayan'ın paylaşımı şu şekilde:

Ayvalık’taki bina 1 milyon 950 bin dolara, ABD'deki 7 yataklı 7 banyolu havuzlu bina 1 milyon 799 bin dolara satılıyor!

Piyasayı karıştıracak SUV SWM G03F Türkiye'de resmen satışta! Egea'dan bile ucuza 7 kişilik SUV!

Ziraat ve Vakıfbank'tan emeklilere Mayıs 2024 müjdesi! 10 bin TL ödeme hemen hesaplara geçiyor!


Geri Dön