28 / 04 / 2024

Çınar Konut A.Ş. 1 milyon TL sermaye değeri ile kuruldu!

Çınar Konut A.Ş. 1 milyon TL sermaye değeri ile kuruldu!

Çınar Konut Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Özkan, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Ertan Ahmet Çakır, Evren Özkan ve Murat Üstünbaş görev yapacak



Mehmet Özkan, Evren Özkan, Ertan Ahmet Çakır, Fedakar Üstünbaş ve Murat Üstünbaş tarafından kurulan Çınar Konut Anonim Şirketi, İstanbul Küçükçekmecede yer alıyor.

Firmanın iş konusu; Her türlü konut, işyeri, taahhüt işlerini, site inşaatlarını, ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar inşaatlar konutlar yapmak. Gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkullere mükellefiyet tesis etmek işlerini yapar. Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul iktisap edebilir kiralayabilir veya kiraya verebilir alabilir satabilir sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil edebilir veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap edebilir. Şirket sahibi bulunduğu veya diğer kişi ve kuruluşlara ait menkul ve gayrimenkullerini ipotek verebilir teminat olarak gösterebilir ve alacaklarına karşılık da menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir verebilir ve bu ipotekleri fekkedebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapabilir.

1 milyon TL sermaye değerine sahip şirketin sermaye paylaşımına göre;

1-Mehmet Özkan 250 bin TL.

2-Evren Özkan 250 bin TL.

3-Ertan Ahmet Çakır 250 bin TL.

4-Fedakar Üstünbaş 240 bin TL.

5-Murat Üstünbaş 10 bin TL.

Çınar Konut Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Özkan, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Ertan Ahmet Çakır, Evren Özkan ve Murat Üstünbaş görev yapacak.

Adres: İkitelli Atatürk Mahallesi, İkitelli Caddesi-Küçükçekmece
Tel: 0212 696 09 13


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön